2 cihazın performans karşılaştırması veya YouTube incelemelerine bakmak lazım. Rog ddr5 300hz ekran var muhtmelen çok daha iyi soğutması vardır ekran kartı 150w olarak görünüyor Acer 140 ama pratikte bakmak lazım. Rogun mux switchi var mı? Yarına kalmaz değil mi şuan biraz eksiğim var yarın sabaha para gelecektiiiii . Vade farksız taksit de yok kuzene aldıralım.
Rogu görünce bayağı hypelandım ancak bazı kullanıcılar ekran kartının TDP değeriyle alakalı sıkıntılar yaşamışlar reddit YouTube gibi platformlarda şikayetleri olan bir model. Oyunda ekran kartı TDP değerinin belirtilen 140w a çıkıp daha sonra 110-115w a düştüğü yönünde şikayetler var. Ayrıca tek kanal 16gb ddr5 ramle geliyor yükselme imkanımız varsa da bayağı maliyetli olacaktır. Ekran konusunu detaylı araştırmadım ama 300hzin pek bir işe yaramayacağını düşünüyorum içindeki donanımla 300fps alabileceğimiz bir oyun yok. 30kya yakın para verip depolama ve ram yükseltmesi için bir dünya para bayılacağız bayağı düşündürdü açıkcası. Mux switchi var. Msı ın 6700mli 1tb bir modeli vardı şu sıralar çok pahalı sanırım. Farklı modelleri takip etmek de bir seçenek olabilir. Kısa sürede bu kadar bilgi edinebildim saygılar.
Rogu görünce bayağı hypelandım ancak bazı kullanıcılar ekran kartının TDP değeriyle alakalı sıkıntılar yaşamışlar reddit YouTube gibi platformlarda şikayetleri olan bir model. Oyunda ekran kartı TDP değerinin belirtilen 140w a çıkıp daha sonra 110-115w a düştüğü yönünde şikayetler var. Ayrıca tek kanal 16gb ddr5 ramle geliyor yükselme imkanımız varsa da bayağı maliyetli olacaktır. Ekran konusunu detaylı araştırmadım ama 300hzin pek bir işe yaramayacağını düşünüyorum içindeki donanımla 300fps alabileceğimiz bir oyun yok. 30kya yakın para verip depolama ve ram yükseltmesi için bir dünya para bayılacağız bayağı düşündürdü açıkcası. Mux switchi var. Msı ın 6700mli 1tb bir modeli vardı şu sıralar çok pahalı sanırım. Farklı modelleri takip etmek de bir seçenek olabilir. Kısa sürede bu kadar bilgi edinebildim saygılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
12700hlı aceri eğer 24k iken aldıysanız şahsi fikrim bu modelden daha iyi çünkü yukarı belirttiği gibi bazı problemleri mevcut cihazın.
Evet 24800 e almıştım.
Aldıktan sonra da indirime geldi ayar oldum.
8 GB daha RAM ekledim kullanıyorum.
Ben de bir ara baktım, pek memnun değillerdi de ROG olması ileride satarken vs işime yarardı. Hem de 6800H muhtemelen daha az ısınır.
Evet 24800 e almıştım.
Aldıktan sonra da indirime geldi ayar oldum.
8 GB daha RAM ekledim kullanıyorum.
Ben de bir ara baktım, pek memnun değillerdi de ROG olması ileride satarken vs işime yarardı. Hem de 6800H muhtemelen daha az ısınır.
İ7 12700h hatrı sayılır derecede güçlü bir işlemci bana göre elinizdeli cihaz daha performanslı oyun ve render anlamında ayrıca yükseltmeler göz önünde bulundurulduğunda daha arada ciddi bir fiyat farkı mevcut. Soğuması fan sesi nasıl bilmiyorum ama Acer daha f/p aldığınız fiyat baz alındığında.
Edit: 6800h ve 12700h kı5asında ortalama FPS olarak Intel biraz önde olsa %1 Low konusunda çok önünde 6800h ın. Elinizdeki cihazın oyun performansı hissedilir derecede iyi. Üzülmenize hiç gerek yok. Keşke benim de bir Acer nitro 5im olsa .