Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus rog strix G15 vs Asus rog strix G16 vs Acer nitro 16 hangisini almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
men ary
herkese selam
bu 3 bilgisayar arasında kaldım . hangisi en çok değer sizce
  1. https://www.hepsiburada.com/asus-ro...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003V0LPE
  2. https://www.hepsiburada.com/asus-ro...165hz-tasinabilir-bilgasayar-p-hbcv00003wxuxa
  3. https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.62.9
Farklı önerisi olanlar için =
-bütçe 35k-45k arası
- Ekran kartı o kadarda önemli değil işimi görsün yeter(arada ufak oyunlar oynarım).
- Öncelik işlemcide

şimdiden teşekkürler

ConquerorXIV

80+ Gold
herkese selam
bu 3 bilgisayar arasında kaldım . hangisi en çok değer sizce
  1. https://www.hepsiburada.com/asus-ro...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003V0LPE
  2. https://www.hepsiburada.com/asus-ro...165hz-tasinabilir-bilgasayar-p-hbcv00003wxuxa
  3. https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.62.9
Farklı önerisi olanlar için =
-bütçe 35k-45k arası
- Ekran kartı o kadarda önemli değil işimi görsün yeter(arada ufak oyunlar oynarım).
- Öncelik işlemcide

şimdiden teşekkürler

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
R23 testine yani render testine baktığımda G16 20477 puan olarak gözüküyor inceleme sitelerinde Nitro 16 ise 18 bin puana kadar çıkabilir ama gene yetişemez soğutma sistemi G16 daha iyi ve en güzeli 172 watt a kadar çekebiliyor yani klasik 157 watt limitini koymamışlar tabi bu ilk 10 saniye için geçerli ve sıcaklık ortalama 74 derece 10-15 dakika içinde 137 watt ve ortalama 87 derece ile yani yazılana göre güzel yanıltacak bir şey yok ise ben beğendim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

R7 7840hs ile aynı işlemci ve yüksek ihtimal ile limitli.

Hx li ryzen modelleride güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
men ary
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle teşekkürler yanıtınız için . önerdiğiniz pc güzel . başka bir soru olarak pazarama sitesi nasıldır daha önce hiç alışveriş yapmadım ordan

R23 testine yani render testine baktığımda G16 20477 puan olarak gözüküyor inceleme sitelerinde Nitro 16 ise 18 bin puana kadar çıkabilir ama gene yetişemez soğutma sistemi G16 daha iyi ve en güzeli 172 watt a kadar çekebiliyor yani klasik 157 watt limitini koymamışlar tabi bu ilk 10 saniye için geçerli ve sıcaklık ortalama 74 derece 10-15 dakika içinde 137 watt ve ortalama 87 derece ile yani yazılana göre güzel yanıltacak bir şey yok ise ben beğendim.

teşşekkür ederim

ConquerorXIV

80+ Gold

yapay zekası bile yeter

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

yapay zekası bile yeter
Yapay zeka daha adam gibi kullanılmıyor.

Katana parasını hak etmeyen bir seri yapay zeka her şeye yetmez.

Bir de render testlerine iş görür bir tarafı yok.

ConquerorXIV

80+ Gold
Yapay zeka daha adam gibi kullanılmıyor.

Katana parasını hak etmeyen bir seri yapay zeka her şeye yetmez.

Bir de render testlerine iş görür bir tarafı yok.
katananın önceki serisi hak etmiyordu bu seri iyi güzel incelemede olduğu gibi
videoda testleri mevcut bu fiyata alınacak en mantıklı cihaz soğutmasında güzel
bu paraya fazla bile yapay zekayı kullanan var ileriye dönük alınacak bir cihaz.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
katananın önceki serisi hak etmiyordu bu seri iyi güzel incelemede olduğu gibi
videoda testleri mevcut bu fiyata alınacak en mantıklı cihaz soğutmasında güzel
bu paraya fazla bile yapay zekayı kullanan var ileriye dönük alınacak bir cihaz.
Yapay zekanın ileriye dönük bir yanı yok öyle olsaydı örneğin S24 e AI geldi değil mi? E S23 e nasıl geldi o zaman? Gereksiz 3070 in saf gücü nasıl 4060 ı yerle yeksan ediyor sonra DLSS açıp görüntüyü çamur ettikden sonra geçebiliyor saf güç daha önemli.

Soğutması fena değil F15 ile nerede ise aynı ve tek fanı küçük avantajı geniş olması bakır boruları kalitesiz duruyor ve mühendislik için pek üstünde durulmamış msi in giriş seviyesi cihazları berbat G16 daha mantıklı.

Gereksiz derecede pahalı kat kat iyisini bulabilirsin bu fiyata.

perf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sart

Hx li ryzen modelleride
İşlemcisinin Intel olması düşündürücü. Bu fiyata yakın farklı işlemcili varmı

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler