Yardım ASUS rog strix G16 G614JU Teknik sorun

therio016

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba, 2 gün önce Hepsiburada'dan sipariş ettiğim ASUS ROG STRIX G16 G614ju model laptopum bugün elime geldi. Windows kurma ekranında sürekli mavi ekran yiyorum. 3 kere Windows 11 temiz kurulum yaptım baştan iso indirip Rufus ile yazdım ana nafile.Kurulumdan sonra İnterneti devre dışı bırakıp ana menüye geldiğimde daha interneti açmadan yine mavi ekran geliyor. BIOS'u yeni güncelledim sonra driverları Windows Update ile güncelledim yine mavi ekran internetten araştırdığımda donanımsal bir problem olabileceğini söylediler. Çözüm aramalı mıyım yoksa hiç uğraşmayıp iade mi edeyim? Hata kodlarından pek anlamıyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ekler

• IMG_3984.webp
    IMG_3984.webp
    516.5 KB · Hit: 10
  • IMG_3981.webp
    IMG_3981.webp
    2.1 MB · Hit: 8
tufa bakma bence doğrudan iade et bunun windows yüklü olan modeli var onu al kafan ağrımaz çünkü bu cihazların soğutması güzel 2. elde satarı daha rahat görselliğinden dolayı
Böyle sorun yaşadıktan sonra rog serisinden soğudum ya asus servisi aradım donanımsal problem olabilir dediler getirin inceleyelim dediler ben iade tercih ettim bakalım

Geri