Neler Yeni

Asus Rog Strix G16 RTX 4050 i7 13650HX vs Asus Tuf F15 RTX 4060 i7 13620H

marcinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda Ağır
Evet ısı olarak aşırı farklar olmuyo amd işlemcilerde intel islemcilere göre oyunlarda daha iyi performans veriyo çünkü daha düşük wattla daha yuksek frekamslara cikabiliyo bu ısı durumda öne geciriyo ayriyete hp victuslar ısı olarak cok iyi laptoplar ancak kronik sikintilari var örneğin oyunlarda yuskek ıisilara cikinca fanlar 5000 devirde takili kaliyo oyundan ciktiktan sonra manuel olarak durdurman gerekiyo driveirlari hp nin kendi uygulamasi doğru kuramiyo daha sonra elle tekrar kurulmasi gerekiyor gibi sıkıntıları var eğer bunlar hallolur onemli degil dersen victusta iyi bi tercih ama asus kalitesinde bi malzemesi yok tabii ki
kronik sorunları göz korkutuyor hocam uzun kullanımda başımızı ağrıtır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bir şey yok victus 16da limit var o kadar ama 4070 var hissetmezsin
kaç wattlık bir 4070 bulunduruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berkay Tamer
kronik sorunları göz korkutuyor hocam uzun kullanımda başımızı ağrıtır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç wattlık bir 4070 bulunduruyor
Kronik sorunları eğer bilgisayardan zevk alan uğraşmayı seven bi insansan o kadar sıkıntılı değil örneğin diriver de sıkıntılı oldugunu anlıyosan driverleri tekrar kurulum yaparsin bunlarla biraz uğraşıyorsun ki msi ve asustada olabiliyo ekran karti driveri bazen kurumu yanlis oluyo bidaha kurabiliyosun windowsun genel sorunlari aslinda ama ben hp de biraz daha fazla yaşadım gibi bu sorunları çünkü hp omen yazılımı hp omen pc ler icin yapılmış ve victuslar için tam uyum sağlyamadigi durumlar olabiliyor ama destek hatlari cok iyidir bilgiyara baglanip herseyi yapip teslim ediyolar ama ben basta biraz yorulmustum çünkü yüksek miktarda para verir surekli sorun cozmekte yoruyo oyun oynamasam windows almam macbook alirim o yüzden

Proxy.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Arslan
Öncelikle merhabalar ilk defa konu açıyorum hatam varsa lütfen kusura bakmayın...
İki adet laptop arasında kaldım:
1. https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000061E76Z
Asus Tuf F15 RTX 4060 140w 8gb i7 13620H
2. https://www.hepsiburada.com/asus-ro...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00003V95WE
Asus Rog Strix G16 RTX 4050 140w 6gb i7 13650HX
ikiside çok iyi ürünler ancak ROG un daha yüksek kasa kalitesi olduğunu düşünüyorum sizce hangisi daha iyi bir seçenek?
ben sana tavsiye rog olur tuf un f serisinde kronik sorunu var 1.5 yıl başımı çok ağrıtı o yüzden rog alman taraftarındayım

Top Bottom