Neler Yeni

ASUS ROG STRİX G17 EKRANDA TİTREME

Vaily

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim Arda BOZAN

Ekler

• Screenshot_2024-11-01-19-16-34-766_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2024-11-01-19-16-34-766_com.miui.videoplayer.jpg
    1,010.9 KB · Hit: 34

Vaily

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim Arda BOZAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neleri kontrol ettiniz peki? birçok şeyden olabilir daralttınız mı olasılıkları sürücü kontrolü harici gpu kullanma gibi
Hocam bilgisayara format atıp en güncel asusa ait sürücüleri kurdum. Ekran hz ayarlı arasında geçiş yaptım bir keresinde sorun çözüldü ama sonrasında sorun olmaya devam etti bu hatayı aldığım oyunlar call of duty Black ops 6, Zula, Csgo, Walpaper engine, Opera g ihtimallere baktığımda ekran kartı ölüyor sanırım ama cihaz daha 3 aylık ve 4060 var
Mesaj otomatik birleştirildi:

neleri kontrol ettiniz peki? birçok şeyden olabilir daralttınız mı olasılıkları sürücü kontrolü harici gpu kullanma gibi
Ve ekstra olarak cihaz ısındığı zaman oluyor bu sorun

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
GPU modunu sadece Nvidia yapınca da sorun gözlemleniyor mu?

Vaily

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim Arda BOZAN

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
evet hocam zaten nvidea 4060ta kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorun çıkmadı hocam 10 dakika yaptım testleri
Cihazı formatladınız biosu güncellediniz driverları kurdunuz bundan sonra bakılacak şey normalde kablolar falan olur ancak laptop kullanıyorsunuz kablolamasında sıkıntı varsa da bişey yapamayız belki ekranın kasaya bağlandığı kısımda sıkışma yada baskı olabilir ancak bunu kendiniz incelemeye çalışmayın bilgisayarcıya göstersen de bişeyler geveleyip kol gibi geçirmeye bakar servise buradaki paylaştığınız sıkıntıları not alın video çekip linkini karekodunu falan yollayın

Vaily

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim Arda BOZAN
Cihazı formatladınız biosu güncellediniz driverları kurdunuz bundan sonra bakılacak şey normalde kablolar falan olur ancak laptop kullanıyorsunuz kablolamasında sıkıntı varsa da bişey yapamayız belki ekranın kasaya bağlandığı kısımda sıkışma yada baskı olabilir ancak bunu kendiniz incelemeye çalışmayın bilgisayarcıya göstersen de bişeyler geveleyip kol gibi geçirmeye bakar servise buradaki paylaştığınız sıkıntıları not alın video çekip linkini karekodunu falan yollayın
Gpu Hız aşırtma yaptım problemim çözüldü teşekkür ederim.

Top Bottom