Asus rog strix lc120 Alınır mı?

dequel35

80+
Reaksiyon skoru
8
selamlar kasama 240 sıgmiyor ust tarafa ön tarafada şupheliyim 360 takicaktim vazgectim
suan 10400f kullaiyorum ileride 10600k yukselticem şu sogutucuyu düsuuyorum hem ileriye dönuk olucak 1600k yukselttigimde sıkıntı yaşarmiyim faydadinı göruruyum not= kule tipi tak diyecekler için kule tipi ramlarden oturmuyor

Tek fanlı sıvı soğutmalar yerine, düzgün hava soğutma bakmanız daha sağlıklı olacaktır.
Kasanızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Kasanız nedir ?

çoğu bileşenim asus oldugu icin markaya güvenim ve diger rakip modellerden daha iyi performans vereceginindusundugum icin bunu düşündum önerdiginiz modelin thermaltake xigmatek coolermaster gibi rakiplerine ve stock intel fana göre performansi nasil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamların sayfasını bulamıyorum.
gaming gen sitesinin getirdigi kasa

Normalde ön tarafa radyatör takmanızı önermem. Ancak kasanız müsade etmediğinden yapacak pek bir şey de yok. Eğer kasayı değiştirmeyi falan düşünmüyorsanız ön tarafa bunu takabilirsiniz.

Ancak kasayı da satabilirim derseniz daha mantıklı yollar var tabi ki.

Normalde ön tarafa radyatör takmanızı önermem. Ancak kasanız müsade etmediğinden yapacak pek bir şey de yok. Eğer kasayı değiştirmeyi falan düşünmüyorsanız ön tarafa bunu takabilirsiniz.

Ancak kasayı da satabilirim derseniz daha mantıklı yollar var tabi ki.
kasayi ilerleyen donemde cooler master masterbox td500 white olarak degistircem peki neden ön tarafa monte edilmesini tercih etmiyorsunuz sebebini ogrenirsem daha faydali olur

kasayi ilerleyen donemde cooler master masterbox td500 white olarak degistircem peki neden ön tarafa monte edilmesini tercih etmiyorsunuz sebebini ogrenirsem daha faydali olur
Eğer İngilizceniz varsa bu videoda anlatıyor. Ki ilerde TD500 alırsanız üst tarafta 360mm radyatör desteği var RAM 44mm'yi geçmediği sürece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,572
Üyeler
184,478
Son üye
Makreyal
Geri