Neler Yeni

ASUS ROG Strix X570-E Anakart kullanan varmı ?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
Kaç dereceye çıkacağını bilmiyorum ama testleri vardır muhakkak.
Bulursan bana da at, üşendim şu an 🤣.
3.22 de sıcaklıkları gösteriyor ama 71 derece PCH dediği chipsetmi çünkü aşırı yüksek benim msi anakart hiç fan açmadığı şekilde boşta 52 derecede normalmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok uzun bir mevzu :D crazyreign konunun takipcisi sağolsun yardıcımı cok oldu
Özet geçmek gerekirse:Ram aldım g.skill 3600 cl16 b450 tuf anakart vardı sattım anakartda sorun var diye b550-f geçtim oda sorunlu diye iade ettim en son x570 alacaktım vaz geçtim b550-e daha mantıklı gözüktü gözüme crazyreign baya sohbet ettik bu konuda b550-e doğru olacağını düşündüm ramler onda da sorun cıkarttı bende vatana gönderdim ayıplı ürün olarak ramler 3600 mhz hızına çıkamıyor 3200 de kalıyor baya denedik herşeyi olmadı vatandan sonuç bekliyorum şimdi iade edicem
Uyumlu olmayabilir listesinden baktınızmı aynı ürün kodunu kullanıyormu diye Ben corsair ram aldım benim msi anakartda da altan yukarı RGB ler gidiyor saçma şekilde ve RGB ler senkonize ayarladığımda da takılarak dönüyor :( o yüzden satıyorum.

dwking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Engin
3.22 de sıcaklıkları gösteriyor ama 71 derece PCH dediği chipsetmi çünkü aşırı yüksek benim msi anakart hiç fan açmadığı şekilde boşta 52 derecede normalmi ?

Uyumlu olmayabilir listesinden baktınızmı aynı ürün kodunu kullanıyormu diye Ben corsair ram aldım benim msi anakartda da altan yukarı RGB ler gidiyor saçma şekilde ve RGB ler senkonize ayarladığımda da takılarak dönüyor :( o yüzden satıyorum.
baktım asusla konuştum g.skill ile görüştüm uyumlu sorun yok :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın

Corsair XMP profillerinde sıkıntı yaşatmayacak modüllerden biri diye biliyorum GSKILL de bazen oluyor oda büyük ihtimal ile çok fazla ürün çıkardığından anakart üreticileri denemiyor.

deseydin onlara onarınlan benim şu rami diye :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
Peki B550-E deki arka USB sayısı az geliyormu sanada o kadar paraya insan fazla koyar bari falan diyonmu ? keşke birde çift x16 Gen4 yapacaklarına çift Gen4 m2 yapsalardı alacaktım ne çipset fanı var ne bişeyi ama işte :/

Aynen söyledim haber bekliyorum bakalım iade edip neye geçicem
Eğer 3200Mhz CL16 bişey arıyorsan bak bu ram CMW16GX4M2C3200C16 GSKILL Triend Z aynı performans gösteriyor ve Samsung Bellekler kullanıyor sıcaklığı hiçbir zaman 40 derecenin üstüne geçtiğini hiç görmedim!

dwking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Engin
Peki B550-E deki arka USB sayısı az geliyormu sanada o kadar paraya insan fazla koyar bari falan diyonmu ? keşke birde çift x16 Gen4 yapacaklarına çift Gen4 m2 yapsalardı alacaktım ne çipset fanı var ne bişeyi ama işte :/
usblerin hepsini de kullanmıyorum ben klavye mouse telefon monitör için bunları kullanıyorum yetiyor
Fan bilmiyorum ne kadar mantıklı ısı değerleri o kadar yükselmiyor şuanlık benim gördüğüm o

Eğer 3200Mhz CL16 bişey arıyorsan bak bu ram CMW16GX4M2C3200C16 GSKILL Triend Z aynı performans gösteriyor ve Samsung Bellekler kullanıyor sıcaklığı hiçbir zaman 40 derecenin üstüne geçtiğini hiç görmedim!
Büyük ihtimal ona geçicem gibi duruyor

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
usblerin hepsini de kullanmıyorum ben klavye mouse telefon monitör için bunları kullanıyorum yetiyor
Fan bilmiyorum ne kadar mantıklı ısı değerleri o kadar yükselmiyor şuanlık benim gördüğüm o

Büyük ihtimal ona geçicem gibi duruyor
ve sürekli indirime giriyor 789TL civarında şuan itopya cidden bak %100 gönül rahatlığıyla alabilirsin Ram icue yazılıma bağımlı olacaksın çok güzel.

dwking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Engin
ve sürekli indirime giriyor 789TL civarında şuan itopya cidden bak %100 gönül rahatlığıyla alabilirsin Ram icue yazılıma bağımlı olacaksın çok güzel.
Teşekkür ederim ama dediğim gibi ben b550-e öneririm f bilmiyorum ama e candır

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular