🔥İndirim Asus ROG Strix XG27UCG 27" 1 ms 4K Pivot IPS 320 Hz Oyuncu Monitörü 18.299TL

Reaksiyon skoru
4,442
bu paralara çıkmışken oled panel almak daha mantıklı olmaz mı fhd 27 inç bayar
evet dediğin gibi oled kampanyaları daha mantıklı geliyor bana ama bu monitör gelecek vaat eden bir monitör neden dersen dual mod olması sistemi şuan fhd destekleyen biri ileride upgrade yaparken tekrardan monitör değiştirmeye gerek kalmayacak. Şunu diyebilirsin tükiyede kaç kişinin 4k sistemi var. Evet bu konuda haklısın bende fhd ve qhd dual mod beklerdim yada 4k ve qhd fhd ile 4k arasında ucurum fark var türkiyeden bakınca.

evet dediğin gibi oled kampanyaları daha mantıklı geliyor bana ama bu monitör gelecek vaat eden bir monitör neden dersen dual mod olması sistemi şuan fhd destekleyen biri ileride upgrade yaparken tekrardan monitör değiştirmeye gerek kalmayacak. Şunu diyebilirsin tükiyede kaç kişinin 4k sistemi var. Evet bu konuda haklısın bende fhd ve qhd dual mod beklerdim yada 4k ve qhd fhd ile 4k arasında ucurum fark var türkiyeden bakınca.
ben şuan 2k 144hz ips kullanıyorum 5070ti kartım var ilerde 2k oled yada 4k harici monitör bakmam kartlar güçleniyor 9070xtler falan 2kda kullanılacak kartlar sırf hertz yüzünden fhd almayın derim

hiç cru kullanmadın mı
Gördüğümde benimde ilk aklıma gelen şey bu oldu bende ondan deneyen var mı diye globalde araştırdım ama net bir sonuç bulamadım. İnceleme kanallarına da baktım kimse denememiş ondan dolayı olacağını düşünmedim. Cru ile olacağını da düşünmüyorum açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,414
Üyeler
175,208
Son üye
saphirecapone34
Geri