Neler Yeni

Asus ROG Swift PG248Q alınır mı?

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Monitörün sıfırı neden 8.5k onu anlamak lazım belki stok azlığındandır. Ama her türlü testi yap alırsan. Ölü pixel ghosting ışık sızması falan ne varsa.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

bu monitör alınır mı dostlar sıfırını 2.5'a buldum kendi monitörümü versem 1.500-1600' e alırım herhalde fiyat neden 2.5 onu hiç bilmiyorum
hocam alınırda 2.5k aşırı ucuz bi testlerini yapın en azından

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörün sıfırı neden 8.5k onu anlamak lazım belki stok azlığındandır. Ama her türlü testi yap alırsan. Ölü pixel ghosting ışık sızması falan ne varsa.
banada çok şaçma geldi

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Stokları az diye uçurulmuş bir fiyat bence. Misal benim Prime A320M-R anakart gibi. Dantik anakartım 1400 TL gözüküyor.

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
hocam alınırda 2.5k aşırı ucuz bi testlerini yapın en azından
alırsam yapıcam hocam eğer ölü piksel ghosting sorunu falan varsa başka monitörlere yönelirim satıcıdan zaten adam ne satıyorsa piyasanın aşağısında ama önce ghosting testini kavramam lazım anlatabilecek var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

gohsting testinde yardımcı olabilir misiniz hocam daha önce önerdikleri bi siteden yapmıştımda benim monitörde olup olmadığını anlayamadım

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
alırsam yapıcam hocam eğer ölü piksel ghosting sorunu falan varsa başka monitörlere yönelirim satıcıdan zaten adam ne satıyorsa piyasanın aşağısında ama önce ghosting testini kavramam lazım anlatabilecek var mı

gohsting testinde yardımcı olabilir misiniz hocam daha önce önerdikleri bi siteden yapmıştımda benim monitörde olup olmadığını anlayamadım
hocam adından anlaşılıyor zaten görüntüde hayaletlenme. stres çarkı gibi düşünün çark dönerken nasıl arkasını görüyorsak aynısının monitörde olması görüntülerin arkasında iz kalıyor.

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
hocam adından anlaşılıyor zaten görüntüde hayaletlenme. stres çarkı gibi düşünün çark dönerken nasıl arkasını görüyorsak aynısının monitörde olması görüntülerin arkasında iz kalıyor.
siteyi atar mısınız hocam

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey

Nerede satıcı Letgo mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,818
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom