X670 şart mı ?Hangisi alınır? Aralarında fiyat farkı var rog daha pahalı.
Öncelikle konu başlığından yola çıkarak bir yere varamayız ne tür işler yapacaksın hangi işlemciyi kullanacaksın bizi biraz aydınlatman gerekir.Öneriye açığım.
Yazılımcıyım. 7800x3d işlemcim var. Ekstra olarakta profesyonel şekilde takımda warzone oynuyorum.Öncelikle konu başlığından yola çıkarak bir yere varamayız ne tür işler yapacaksın hangi işlemciyi kullanacaksın bizi biraz aydınlatman gerekir.
Böyle bir karta gerçekten ihtiyacın var mı bizde onu bilelim ona göre önerilerde bulunalım.
MSI 11500 rog 17000 olması gerekFiyatları nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi işlemci ile kullanılacak?
Rog almaya gerek yok. Msi fazlasıyla iş görür. İsterseniz MSI X670E CARBON WIFI bakabilirsiniz. Ekran kartı hangi markaysa aynı marka alin derim ben.Yazılımcıyım. 7800x3d işlemcim var. Ekstra olarakta profesyonel şekilde takımda warzone oynuyorum.
MSI 11500 rog 17000 olması gerek
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi sizin kartınız bu fazlasına gerek yokYazılımcıyım. 7800x3d işlemcim var. Ekstra olarakta profesyonel şekilde takımda warzone oynuyorum.
MSI 11500 rog 17000 olması gerek
Tomahawk serisi zaten bir üst seviye çoğu karttan daha iyi. Birçok x670 den daha iyidir o. Rahatlıkla alabilir B serisi diye içinde şüphe olmasın arkadaşın.MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi sizin kartınız bu fazlasına gerek yok