ASUS ROG X670E-A VS MSI X670E GAMİNG PLUS WİFİ

Touoa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,356
Hangisi alınır? Aralarında fiyat farkı var rog daha pahalı.

ROG alınır tabii ki

Asusun Rog modelleri kendini kanıtlamış gerek dayanıklılık gerek uzun ömürlülük gerek performans açısından
Bütçeni etkilemiyorsa Rog daha iyidir.
Birde Bios güncellemeleri daha kararlı asusun
Msi da çok hatalı bios beta bios dönüyor

İşlemcin 7800x3d gibi yükü olmayan işlemciler ise, bütçede kısmaya da razıysan sağlam bir b650 al. Anakartlara deli para vermeye gerek yok eğer estetik kovalamıyorsan.

Öneriye açığım.
Öncelikle konu başlığından yola çıkarak bir yere varamayız ne tür işler yapacaksın hangi işlemciyi kullanacaksın bizi biraz aydınlatman gerekir.
Böyle bir karta gerçekten ihtiyacın var mı bizde onu bilelim ona göre önerilerde bulunalım.

Fiyatları nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi işlemci ile kullanılacak?

Öncelikle konu başlığından yola çıkarak bir yere varamayız ne tür işler yapacaksın hangi işlemciyi kullanacaksın bizi biraz aydınlatman gerekir.
Böyle bir karta gerçekten ihtiyacın var mı bizde onu bilelim ona göre önerilerde bulunalım.
Yazılımcıyım. 7800x3d işlemcim var. Ekstra olarakta profesyonel şekilde takımda warzone oynuyorum.

Fiyatları nedir?

Hangi işlemci ile kullanılacak?
MSI 11500 rog 17000 olması gerek

Yazılımcıyım. 7800x3d işlemcim var. Ekstra olarakta profesyonel şekilde takımda warzone oynuyorum.

Rog almaya gerek yok. Msi fazlasıyla iş görür. İsterseniz MSI X670E CARBON WIFI bakabilirsiniz. Ekran kartı hangi markaysa aynı marka alin derim ben.

MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi sizin kartınız bu fazlasına gerek yok

MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi sizin kartınız bu fazlasına gerek yok
Tomahawk serisi zaten bir üst seviye çoğu karttan daha iyi. Birçok x670 den daha iyidir o. Rahatlıkla alabilir B serisi diye içinde şüphe olmasın arkadaşın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,201
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri