ASUS ROG XG27ACS Monitör nasıl? Alınır mı?

QTuran

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
11000
Merhabalar. Eski monitörümü satıp, peşin fiyatına 3 taksit ile ASUS ROG XG27ACS almayı düşünüyorum. Sizce almaya değer mi? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. VA panele sahip Samsung modelleri tercih etmiyorum. VA panel önermeyin.

Uygunsuz Dil
o modeli 3 defa geri verdim ölü piksel yüzünden haberin olsun. monitör önermiyorum. g*erizekalının biri damlamasın şimdi buraya

çok iyi. bir süre ana monitör sonra 2. monitör olarak kullandım. OLED monitörüm ile renk paleti gündüz neredeyse aynı hatta gündüz daha iyi renk tonu veriyordu.

Tavsiye ederim hiçbir sorun yaşamadım ben

Merhabalar. Eski monitörümü satıp, peşin fiyatına 3 taksit ile ASUS ROG XG27ACS almayı düşünüyorum. Sizce almaya değer mi? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. VA panele sahip Samsung modelleri tercih etmiyorum. VA panel önermeyin.

bunu al süper bir monitör

Ben de bugün sipariş ettim bakalım nasıl çıkacak hepsiburada da 6 taksit imkanı var belli kartlara bilgin olsun

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,134
Üyeler
174,825
Son üye
ImBro
Geri