Neler Yeni

ASUS RX 7700 XT HAZIR SİSTEM

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
dursun altun
Arkadaşlar 1 Haftaya yakındır sistem araştırıyorum.her formda beğendiğim sistemde illa 1 parça beğenilmiyor.artık almak istiyorum sizce bu sistem alınır mı? ama sistemi alınca büyük ihtimal ekipmanlara 3 k param kalcak siz ne diyorsunuz sistemi alma amacım iste rdr2 god of war detroit gibi oyunları 1080p ultrada oynayabilmek.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
baba merhaba
Sistemin bı avantaj yok
Sistemi nakit mi alacaksın?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
Furkan Görür
Arkadaşlar 1 Haftaya yakındır sistem araştırıyorum.her formda beğendiğim sistemde illa 1 parça beğenilmiyor.artık almak istiyorum sizce bu sistem alınır mı? ama sistemi alınca büyük ihtimal ekipmanlara 3 k param kalcak siz ne diyorsunuz sistemi alma amacım iste rdr2 god of war detroit gibi oyunları 1080p ultrada oynayabilmek.
7700xt kullanıyorum. 2K da yüksek grafikler de oynamadığım oyun yok o yüzden ekran kartından şüpheniz olmasın. Sistem Ddr4 yani almanızı önermem. 7500f işlemcili ddr5 sistem bulun performans baya fark eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
dursun altun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7700xt kullanıyorum. 2K da yüksek grafikler de oynamadığım oyun yok o yüzden ekran kartından şüpheniz olmasın. Sistem Ddr4 yani almanızı önermem. 7500f işlemcili ddr5 sistem bulun performans baya fark eder
25k bütçem var daha fazla aşmam zor gibi bulabilsem keşke yok bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yardım edermisin 25k bütçe için

Son düzenleme:

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Jiyu
Bütçe arttırın bence ddr4 almayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
dursun altun
Bütçe arttırın bence ddr4 almayın.
30k lık sistem varya pc hocası zorlasam onu alırım da beni kaç yıl götürür o?

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Erhan Akçay
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
dursun altun
Linkteki sistem aynı yerde 30 k ve 7500f li am5 sistem soket ömrü daha uzun olur. 5k sorun deilse bunu alın 25 k artk am4 lü sistemlere verilmemeli sıfır alınırken.

bu dediğin sistemş alsam 2k rahat oynatırmı ultrada ve böyle 5 yıl gider mi?

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Erhan Akçay
bu dediğin sistemş alsam 2k rahat oynatırmı ultrada ve böyle 5 yıl gider mi?
2k da oynanılan oyunlara göre uzun süre gider fsr ve diğer amd teknolojilerle uzun süre iyi idare eder.. Ama teknoloji hızlı geliştinden öyle kimse 5/8/10 yıl diye süre veremez. Yeni çıkan oyunların grafikleri artarak gittin den sonuçlar değişir. Sistem gereksinmleri arttığı için.

Fsr / dlss/ FG/Afmf gibi teknolojiler olmasa sordunuz kadarda gitmez orta seviye kartlar normal kas gücü ile. 2k da ultra değilde high ayarlar gibi ayarlarla 5 yıl gidebilir çünkü vram bellek 12 gb kartta. Ama bun lar tahmini, o zaman durumlara bakmak lazım. Ama şunu deyim öyle 2 yılda çöp olacak bir sistem değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
dursun altun
2k da oynanılan oyunlara göre uzun süre gider fsr ve diğer amd teknolojilerle uzun süre iyi idare eder.. Ama teknoloji hızlı geliştinden öyle kimse 5/8/10 yıl diye süre veremez. Yeni çıkan oyunların grafikleri artarak gittin den sonuçlar değişir. Sistem gereksinmleri arttığı için.

Fsr / dlss/ FG/Afmf gibi teknolojiler olmasa sordunuz kadarda gitmez orta seviye kartlar normal kas gücü ile. 2k da ultra değilde high ayarlar gibi ayarlarla 5 yıl gidebilir çünkü vram bellek 12 gb kartta. Ama bun lar tahmini, o zaman durumlara bakmak lazım. Ama şunu deyim öyle 2 yılda çöp olacak bir sistem değil.
hiçbirşey değişmeden alınır mı sistem kasa psu ram filan iyi mi? birde 1 tane 16gb ram yetermi başka param yok

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Erhan Akçay
hiçbirşey değişmeden alınır mı sistem kasa psu ram filan iyi mi? birde 1 tane 16gb ram yetermi başka param yok
Ram sonradan para oldumu 32 ye çıkarılır veya m2 1 tb yapılır şu an belli bir süre böyle de idare eder. Kasa psu fena değil sisteme yeterli.

Zaten yükseltme için para yoksa mecburen bu şekli alınacak .

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ulaş dursun
Linkteki sistem aynı yerde 30 k ve 7500f li am5 sistem soket ömrü daha uzun olur. 5k sorun deilse bunu alın 25 k artk am4 lü sistemlere verilmemeli sıfır alınırken.

rami kingston yapın 140tlye sadece. diğerinin cl değeri aşırı yüksek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,636
Üyeler
163,695
Son üye
ygt1
Top Bottom