Merhabalar ASUS TUF A15 (2023) kullanıcısıyım. PC'yi alalı 1 yıl oldu neredeyse, ağustos ayında fanlar toz dolduğu için temizliğe çeliktepedeki ASUS yetkili servisi olan Teknoser firmasına verdim yaklaşık 5 günün sonunda termal macun değişti fanlar temizlendi. PC'yi teslim aldığımda her yerini kontrol ettim bir sorun yoktu ancak eve götürdükten 1 saat sonra klavyedeki "sol ok, NumLock 8 tuşu ve F9" tuşlarında bazen çalışıp bazen çalışmadıklarını fark ettim. Ancak laptop kasasının sol ok tuşunun üst tarafına bastırınca bütün tuşlar çalışmaya başlıyor bastırmayı kesince hepsi birden tekrar çalışmıyordu. Tek sorun oda değildi laptop sıcaklıkları ilk 1 ay iyi gitse de 1 ayın sonunda tekrar CPU hafif yüklerde 80 85 yük altında ise 95 96 derecelere kadar çıktı işlemci kendini soğutmak için 45 50'lerde çalışan watt değerini 30 25'lere kadar düşürüyor ve 3175 MHz'lere kadar anlık düşüyor. (Turbo modda fanlar açık iken). Şimdi ise aklımda bir soru var servisteki termal macun dandik olduğu için kendim Arctic MX-6 almayı düşünüyorum. Klavyedeki sorun hala düzelmedi ve kullanmaya devam ediyorum PC'den soğudum. Şimdi termal macunla beraber PC'yi servise versem benim verdiğim termal macunu kullanırlar mı? Eğer evde değiştirirsem klavyedeki sorun düzelmeyecek. Desteklerinizi bekliyorum.