Neler Yeni

asus servisi monitördeki ölü pikseli bulamıyors

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

omer7119

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ömer arslan
Yanlış Kategori
asus monitörümde ölü piksel buldum ve bunu garantiye gönderdim mlü pikselin bulunamadığını söyleyip geri gönderdiler diyorlarki video çekin öyle gönderin onuda ben yapacaksam servis olarak sen ne işe yarıyacaksın yardımcı olursanız sevinrim fotoğrafınıda alt tarafa bırakacağım oradan görüntüleyebilirsin değişim yapılmaması durumundada ne yapmam gerekiyor söylerseniz sevinirim herkese iyi günler
NOT: monitörü 1 ay önce aldım ve yeni açıp kurabildim.

WhatsApp Görsel 2024-03-07 saat 14.20.03_f63df168.jpg

Robius

80+ Bronze
Tek ölü piksel garantiye girmez, ürünü iade etmeniz gerekirdi onun da süresi geçmiş.

Sentinelreal1

80+ Bronze
asus monitörümde ölü piksel buldum ve bunu garantiye gönderdim mlü pikselin bulunamadığını söyleyip geri gönderdiler diyorlarki video çekin öyle gönderin onuda ben yapacaksam servis olarak sen ne işe yarıyacaksın yardımcı olursanız sevinrim fotoğrafınıda alt tarafa bırakacağım oradan görüntüleyebilirsin değişim yapılmaması durumundada ne yapmam gerekiyor söylerseniz sevinirim herkese iyi günler
NOT: monitörü 1 ay önce aldım ve yeni açıp kurabildim.

Alıntıyı görüntüle
büyük ihtimal kargoda çarptı ondan zarar gördü servise tekrar yolla ama kendin götür olmazsa sağlam bir yerde kendin yaptır servisler boş iş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,163
Üyeler
159,280
Son üye
Senzou
Top Bottom