turkıyedenmı alıcaksın yoksa yurtdısında yasayıp oradan mı satın alacaksınMerhaba, bu laptopu black friday etkinliğinde yakaladim. Kronik sorunu olan bir Asus modeli vardi tam olarak hatırlamıyorum. O yüzden sorayım dedim, tavsiye eder misiniz?
3000 lei (ron) yani 11 bin 600₺ ye denk geliyor.
yurtdışında alacağım. Türkiye ye geldiğimde de kullanmaya devam edeceğim.turkıyedenmı alıcaksın yoksa yurtdısında yasayıp oradan mı satın alacaksın
ınternet sıtesınden mı alıcaksın. sıte lınkını atarmısın belkı daha ıyı bır cıhaz vardıryurtdışında alacağım. Türkiye ye geldiğimde de kullanmaya devam edeceğim.
bir kaç site var bunu mağazadan alacağım.ınternet sıtesınden mı alıcaksın. sıte lınkını atarmısın belkı daha ıyı bır cıhaz vardır
Sıtelerı ınceledım bence bu fıyata alınabılır. suan turkıyede muadıl olarak 18 bın lıradan assagı yokMerhaba, bu laptopu black friday etkinliğinde yakaladim. Kronik sorunu olan bir Asus modeli vardi tam olarak hatırlamıyorum. O yüzden sorayım dedim, tavsiye eder misiniz?
3000 lei (ron) yani 11 bin 600₺ ye denk geliyor.
ben de öyle düşünüyorum. 12bin ₺ ile 1650 li laptop alabilirim Türkiye de. teşekkürler tekrardan, iyi forumlar.Sıtelerı ınceledım bence bu fıyata alınabılır. suan turkıyede muadıl olarak 18 bın lıradan assagı yok
diyecek bir şey yok bizim ülkemize ya :/ fiyatları görünce bu yoruma katılıyorum en mantıklısını yapıyosun ordan alarak.ben de öyle düşünüyorum. 12bin ₺ ile 1650 li laptop alabilirim Türkiye de. teşekkürler tekrardan, iyi forumlar.