ASUS TUF 23,8" 0.3Ms 240Hz FULL HD IPS 7.459TL (MONİTÖR GELDİ)

Personel bir şey yapamaz müdürle konuşacaksın adamın insiyatif alma şansı yok kıllık yaparlarsa adama patlar ihale.
Müdürü çağırmasını söyledim zaten müdürde aynısını diretti.
Müşteri hizmetlerini aradım onlarda mağaza ne diyorsa öyledir diyor.
Ortada net bir bilgi yok bir çözüm yok bir belge verin diyorum oda yok.
Müşterisi parasını verdiği ürünü test etmek istiyor bir daha geri gelmemek iade işlemleri için uğraşmamak için.
Bundan daha doğal hak ne olabilir?

Mağazadan alınmayan hiçbir ürüne test yapılmıyor zaten. Bu her zaman böyleydi.

İkini Edit : Monitör ayarlarından yarış modu seçiliydi. Kullanıcı ayarına çekti görüntü kalitesi şuan için çok iyi. Bu durumda tavsiye ederim ancak ölü pixel olayı can sıkıcı biraz iade konusunda kararsız kaldım bakalım karar vericem onada.

Edit : Monitir geldi

An itibari ile kurulumu yaptım şuan bu monitörden yazıyorum.
İlk izlenim bir ıps panele göre görüntü vasat. Ancak ayarlar ile düzelir mi bilmiyorum.
Şansıma bir adet ölü pixel çıktı çok kurcalamadan iade göndereceğim.

Bugün vatan bilgisayarda test etmek için o kadar ısrar ettim hatta iş tartışmaya kadar gitti yinede test etmeme imkan vermediler.
Sebebi ise web'den sipariş verip mağazadan teslim aldığım içinmiş.

Birincisi vatanbilgisayar mağaza anlamında artık benim için bitmiştir.
İkinci ise ayarlardan iyi bir görüntü kalitesi bulamaz isem asus tuf serisinin artık pek şansı olmaz karşımda.

Son olarak monitörün bazı konular'da hakkını verip sonlandırmak istiyorum.
Malzeme kalitesi olsun yenileme hızı olsun düşük ms olsun bu üç konuda iyi iş çıkarmış.
Görüntü anlamında ise üstede dediğim gibi ayarlarlar ile düzelmezse bana gelen monitör'de renk kalitesi bir ıps panele göre çok kötü duruyor.

Tavsiye olarak şuan için uzuk durulması lazım.

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...a-0-3ms-240hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html

https://www.epey.com/monitor/karsil...g400euxuf-s25bg40_asus-tuf-gaming-vg249qml5a/

Sanırım ürün yeni çıkmış ve eylül ayında piyasa girdi. Ben bir adet sipariş verdim gidip teslim alacağım.
Kağıt üstünde samsung'un modeline göre daha iyi duruyor.
Fiyat anlamın'da özelliklerine göre aşırı iyi sıcak fırsat olmasa'da şahsen ben bu monitör'ün bir daha bu rakama öyle kolay kolay düşeceğini sanmıyorum.
montiörde pixel çıkması şans işidir ama Asusta bu böyle değil Asusun 10 mönitörünün 7 sinde çıkıyorsa x firmada 3 4 tanesinde çıkıyordur. Muhtemelen iade de can çekişeceksin aynısı arkadaşımda vardı aldı ertesi gün iadeye gitti zar zor ettirdi onda da 45 gün beklettiler :D 2 ölü pixel için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkini Edit : Monitör ayarlarından yarış modu seçiliydi. Kullanıcı ayarına çekti görüntü kalitesi şuan için çok iyi. Bu durumda tavsiye ederim ancak ölü pixel olayı can sıkıcı biraz iade konusunda kararsız kaldım bakalım karar vericem onada.

Edit : Monitir geldi

An itibari ile kurulumu yaptım şuan bu monitörden yazıyorum.
İlk izlenim bir ıps panele göre görüntü vasat. Ancak ayarlar ile düzelir mi bilmiyorum.
Şansıma bir adet ölü pixel çıktı çok kurcalamadan iade göndereceğim.

Bugün vatan bilgisayarda test etmek için o kadar ısrar ettim hatta iş tartışmaya kadar gitti yinede test etmeme imkan vermediler.
Sebebi ise web'den sipariş verip mağazadan teslim aldığım içinmiş.

Birincisi vatanbilgisayar mağaza anlamında artık benim için bitmiştir.
İkinci ise ayarlardan iyi bir görüntü kalitesi bulamaz isem asus tuf serisinin artık pek şansı olmaz karşımda.

Son olarak monitörün bazı konular'da hakkını verip sonlandırmak istiyorum.
Malzeme kalitesi olsun yenileme hızı olsun düşük ms olsun bu üç konuda iyi iş çıkarmış.
Görüntü anlamında ise üstede dediğim gibi ayarlarlar ile düzelmezse bana gelen monitör'de renk kalitesi bir ıps panele göre çok kötü duruyor.

Tavsiye olarak şuan için uzuk durulması lazım.

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...a-0-3ms-240hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html

https://www.epey.com/monitor/karsil...g400euxuf-s25bg40_asus-tuf-gaming-vg249qml5a/

Sanırım ürün yeni çıkmış ve eylül ayında piyasa girdi. Ben bir adet sipariş verdim gidip teslim alacağım.
Kağıt üstünde samsung'un modeline göre daha iyi duruyor.
Fiyat anlamın'da özelliklerine göre aşırı iyi sıcak fırsat olmasa'da şahsen ben bu monitör'ün bir daha bu rakama öyle kolay kolay düşeceğini sanmıyorum.
Ben direkt artık Asustan uzak duruyorum veş para etmez hizmet almaktan sıkıldım her gözle gördüğüm bir kaç olay olduğu içinde artık bulaşmamın imkanı yok bu pixel iade almama işi en basiti teknik servisleri ''TEKNİK ve YETKİLİ'' kelimesinden çok uzak

Müdürü çağırmasını söyledim zaten müdürde aynısını diretti.
Müşteri hizmetlerini aradım onlarda mağaza ne diyorsa öyledir diyor.
Ortada net bir bilgi yok bir çözüm yok bir belge verin diyorum oda yok.
Müşterisi parasını verdiği ürünü test etmek istiyor bir daha geri gelmemek iade işlemleri için uğraşmamak için.
Bundan daha doğal hak ne olabilir?
Vatan çok saçma bir firma, mağazalara özel sistem çıkardılar gittik bulunduğum şehirdeki mağazadan alacağım ürünü, oem sistem olduğu için ürüne windows kurulduktan sonra parçalardan birinde sorun çıkarsa önce bilgisayarcıya götürün sorunlu parçayı tespit edin sonra o parçayı getirin direkt bilgisayarı getirmeyin dediler. Ben bunu mağazadan sıfır alıyorum siz neden tespit etmiyorsunuz diye sordum aldığım cevap çok komikti, Teknik ekipleri yokmuş o yüzden 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,686
Üyeler
183,159
Son üye
arhh
Geri