Neler Yeni

ASUS TUF 5080 OC mi yoksa PALIT GAMEROCK 5080 mi ?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı
RTX 5080 Palit Gamerock modeli OC değil , 2 yıl garantili ve 59.2K
RTX 5080 Asus TUF modeli OC , 3 yıl garantili ve 68.5K

Aslında fark az değil 9.300TL yani neler neler upgrade edilir. Fakat fabrikadan OC mevzusu ve 3 yıl garanti olayı kafama takılıyor 2 yıl sonra 6080 alırken garantisi az kaldı desem pek yanaşmayacaklar eminim.
Sizce ne yapılmalı ?

Ve lütfen rica ediyorum imzamdan dolayı güncel ekran kartıma kalmamı söylemeyin. Ben MFG 4x için alıcam 4080Ti olarak görüyorum . Şimdiden yazayım

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
nk
RTX 5080 Palit Gamerock modeli OC değil , 2 yıl garantili ve 59.2K
RTX 5080 Asus TUF modeli OC , 3 yıl garantili ve 68.5K

Aslında fark az değil 9.300TL yani neler neler upgrade edilir. Fakat fabrikadan OC mevzusu ve 3 yıl garanti olayı kafama takılıyor 2 yıl sonra 6080 alırken garantisi az kaldı desem pek yanaşmayacaklar eminim.
Sizce ne yapılmalı ?
Hocam 2 Side görsel olarak kaslı ve çok tatlı modeller
bende bu 3 yıl garanti olayına önem veriyorum fakat 9k az para değil açıkçası emin olamadım şuan 4-5k olsa belki olabilirdi

_Emir

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,233
İsim
Emir
1738306020946.png
1yıl garantiye 9k vermiş olursun.Belki şöyle mantıklı olabilir.2yıl kullandıktan sonra bakım talebi istersin güvenlik etiketi durmuş olur.Onun harici 2.elde garantinin çok bir önemi yok.Güvenlik etiketinin var

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle1yıl garantiye 9k vermiş olursun.Belki şöyle mantıklı olabilir.2yıl kullandıktan sonra bakım talebi istersin güvenlik etiketi durmuş olur.Onun harici 2.elde garantinin çok bir önemi yok.Güvenlik etiketinin var

Bu hangi site acaba marka kıyaslarına çok ihtiyacım var açıkçası. Gigabyte OC 14 şubatta kargolanmasa onu alıcaktım 3 yıl garantili OCli soğutması da iyi fiyatı da 64k daha ne istiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamerock palitin en üst modeli. Asus rog strix seviyesinde bir kart. Fiyat farkı çok olduğu için palit gamerock alabilirsin.

hep bunu diyorlar bu olay doğru mu ? Neden ucuz ki o zaman diğerlerinden

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,825
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Asus ve MSI isim yapmış bilindik markalar olduğu için ilk tercih oluyor. O yüzden adı duyulmayan palit, galax gibi markalara önyargı var.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
O zaman size güzel bir bilgi Palit ile Gainward aynı marka, çoğu ürünleri de direkt aynı marka etiketleri farklı.

NOT: TUF'ın +1 yıl garantisinin bulunması ve İkinci El'de marka değeri nedeniyle şuan verilen 9K kesinlikle ilerde pişman etmez.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,025
İsim
mehmet ali oğuz
Ben olsam tuf felan değilde rog suprmx aorus mu gamerock mu derdim yeterli olur umarım :)

O zaman size güzel bir bilgi Palit ile Gainward aynı marka, çoğu ürünleri de direkt aynı marka etiketleri farklı.

NOT: TUF'ın +1 yıl garantisinin bulunması ve İkinci El'de marka değeri nedeniyle şuan verilen 9K kesinlikle ilerde pişman etmez.
Buda doğru pny xlr8 satarken zorlanmıştım millet asus msi arıyor :)

ExploiT

80+ Bronze
Bu hangi site acaba marka kıyaslarına çok ihtiyacım var açıkçası. Gigabyte OC 14 şubatta kargolanmasa onu alıcaktım 3 yıl garantili OCli soğutması da iyi fiyatı da 64k daha ne istiyim

Palit, Inno3D, Galax, Gainward bu gibi markaların Türkiye ofisi yok dolayısı ile arada para yiyen birileri de yok bu markaların ithalatçıları var fabrikadan halka olmasa da ona yakın bir durum var. Fiyat avantajları çok yüksek ve kaliteli ürünleri var.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben olsam tuf felan değilde rog suprmx aorus mu gamerock mu derdim yeterli olur umarım :)

Buda doğru pny xlr8 satarken zorlanmıştım millet asus msi arıyor :)
Asus ile MSI müşterileri direkt hazır sonra satarken çok avantaj sağlıyor değer kaybı da çok az oluyor.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Palit, Inno3D, Galax, Gainward bu gibi markaların Türkiye ofisi yok dolayısı ile arada para yiyen birileri de yok bu markaların ithalatçıları var fabrikadan halka olmasa da ona yakın bir durum var.
Böyle bir olay yok. Tüm markalar için durum aynı TR ofisleri para yemez hizmeti kontrol eder hizmet akışı sağlar

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı
Asus ile MSI müşterileri direkt hazır sonra satarken çok avantaj sağlıyor değer kaybı da çok az oluyor.

Sadece FG 4X için 4080Super Palit'i 5080'e yükselticem ama satılmıyor en dip fiyattan bile. Zotac gözüyle bakılıyor karta. 4080Super TUF'lara teklif yağıyor adam kabul etmiyor. Aslında doğru. Bir de O.C yazısı sizce önemli mi ? Fabrikadan OC fark yaratıyor mu ?

Top Bottom