Neler Yeni

ASUS TUF 5080 OC mi yoksa PALIT GAMEROCK 5080 mi ?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı
RTX 5080 Palit Gamerock modeli OC değil , 2 yıl garantili ve 59.2K
RTX 5080 Asus TUF modeli OC , 3 yıl garantili ve 68.5K

Aslında fark az değil 9.300TL yani neler neler upgrade edilir. Fakat fabrikadan OC mevzusu ve 3 yıl garanti olayı kafama takılıyor 2 yıl sonra 6080 alırken garantisi az kaldı desem pek yanaşmayacaklar eminim.
Sizce ne yapılmalı ?

Ve lütfen rica ediyorum imzamdan dolayı güncel ekran kartıma kalmamı söylemeyin. Ben MFG 4x için alıcam 4080Ti olarak görüyorum . Şimdiden yazayım

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
mehmet ali oğuz
Hahaha AMP Extreme farkını koymuş zaten. Fabrikadan OC yazısı önemli mi ? Gerçekten merak ediyorum. Gamerock'ta O.C yazısı yok 2610 Mhz çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki son sorum siz olsanız bu konuda 9k verir miydiniz ?
Bende 4070ti sattım aynı soruları sorup duruyorum sanırım verceğiz fazla düşünmeye gerek yok . Beklemeyi seçtim belki güzel bir taksit ws yakalarım diye umarım patlamam :) Belki de yanlış karar fiyatlar uçacak veya düşecek bilinmez. lansman fiyatı önemliydi benim açımdan onu da ödeme kısmından attı kısmet değilmiş.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı
Bende 4070ti sattım aynı soruları sorup duruyorum sanırım verceğiz fazla düşünmeye gerek yok . Beklemeyi seçtim belki güzel bir taksit ws yakalarım diye umarım patlamam :) Belki de yanlış karar fiyatlar uçacak veya düşecek bilinmez. lansman fiyatı önemliydi benim açımdan onu da ödeme kısmından attı kısmet değilmiş.
ben bu ülkede hiçbir şeyin ucuzlayacağını düşünmüyorum . Sadece sorun 9k farka ssd yükselir psu alınır yada 7700x işlemcimi 9700x bile yaparım bilmiyorum. Fark çok ama +1 yıl garanti de 2.elde çok önemli. Ki 2.elde de gitmesi mesele

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
mehmet ali oğuz
ben bu ülkede hiçbir şeyin ucuzlayacağını düşünmüyorum . Sadece sorun 9k farka ssd yükselir psu alınır yada 7700x işlemcimi 9700x bile yaparım bilmiyorum. Fark çok ama +1 yıl garanti de 2.elde çok önemli. Ki 2.elde de gitmesi mesele
Evet ben mesela 9800x3d geçtim anakart değiştirdim o fark a gönlümde palitten yana. PNy xlr8 olsa düşünmezdim bile kullandım CW cart curt yaşamadım . Satmayı düşünmemeye calışıyorum. Ayrıca siz palit kullanıyorsunuz az çok kafanızda yer etmiştir ürün. Gamerock tepe modeli

Artarof

80+ Bronze
Ben olsam tuf felan değilde rog suprmx aorus mu gamerock mu derdim yeterli olur umarım :)

Buda doğru pny xlr8 satarken zorlanmıştım millet asus msi arıyor :)
geçen sene 1 yıllık asus rog rx6800 satmıştım. O zamanlar piyasası 10k ve altına bir sürü fiyatlar varken k/f/g tam ve 2 yıl daha garantisi olduğundan 14k'dan 1 haftada falan satmıştım.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı
Evet ben mesela 9800x3d geçtim anakart değiştirdim o fark a gönlümde palitten yana. PNy xlr8 olsa düşünmezdim bile kullandım CW cart curt yaşamadım . Satmayı düşünmemeye calışıyorum. Ayrıca siz palit kullanıyorsunuz az çok kafanızda yer etmiştir ürün. Gamerock tepe modeli

Ben zaten Palitten son derece memnunum asıl sorun 2.el satışta +1 yıl sorun olur mu çünkü 2 yıl sonra yenisi çıkacak. Satarken garantisiz satıcaz. Öte yandan 9000TL ile güçlendirme yaparım kasaya. Keşke fark daha az olsaydı. Ne vardı Gigabyte Gaming OC gelseydi stoklara hemen

geçen sene 1 yıllık asus rog rx6800 satmıştım. O zamanlar piyasası 10k ve altına bir sürü fiyatlar varken k/f/g tam ve 2 yıl daha garantisi olduğundan 14k'dan 1 haftada falan satmıştım.
hocam belki o garantiden çok rog yazdığı içindir hahahah rog'un garantisizini bile kapıyorlar

Artarof

80+ Bronze
Ben zaten Palitten son derece memnunum asıl sorun 2.el satışta +1 yıl sorun olur mu çünkü 2 yıl sonra yenisi çıkacak. Satarken garantisiz satıcaz. Öte yandan 9000TL ile güçlendirme yaparım kasaya. Keşke fark daha az olsaydı. Ne vardı Gigabyte Gaming OC gelseydi stoklara hemen

hocam belki o garantiden çok rog yazdığı içindir hahahah rog'un garantisizini bile kapıyorlar
xvcbcxncvb hocam o yüzden ben sistemi imzaya ekleyemiyorum o.O2

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
mehmet ali oğuz

Dediğim gibi 7800x3d den 9800x3d geçtim b650 den b850 ye o aradaki farkı kullanarak bir nevi yükseltme yaptım mesela. Gigaybte aorus stoklara girerse onu da düşünüyorum. CW sorunu onlar da cok az oluyormuş.

Artarof

80+ Bronze
Mesela kart alacak olsan garantisiz palit alır mıydın hocam
hocam benim için 2. elde nasıl kullanıldığı önemli. marka takıntım eskiden vardı. Kulaklık standından mousepadına kadar asus rog ama piyasası dedikleri gibi hızlı olduğu için ben böyle yaptım. şimdi satacağım zaman hiç başım ağrımayacak. Şöyle bir şey de var ne için alıyorsun? Bu soruyu kendime sorunca cevabı satmak oluyor. Şimdi tüm rog bileşenleri elden çıkarınca kullanmak için sistem dizeceğim. İşin özeti belli kriterler haricinde 2. el garantisiz ürün almamak için bir sebep yok. Zaten fiyat avantajı ona göre oluyor. Geçenlerde asus rog b450 gördüm 4000-4500 civarı bir şeydi fiyatı :D. 5-6 yıllık anakart modeli ddr5in orta seviyesi anakartlarına yakın satılıyor.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı
ASUS ROG Astral 74k oldu GamingGen. Uçmamak için direniyorum şuan :D

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru