Çözüldü✓ Asus tuf A15 fps sorunu

Reaksiyon skoru
1
Asus Tuf A15 rtx4050 modelini aldım arkadaşlar. Denemek için az önce leauge of legends oyununda alıştırma oynadım 200 fps civarı verdi. Sonra oyuna girince sabit 30 a düştü ve arttırılmıyor. Dikey ayarı kapat falan dediler yine olmadı yardımcı olabilecek var mı?

Asus Tuf A15 rtx4050 modelini aldım arkadaşlar. Denemek için az önce leauge of legends oyununda alıştırma oynadım 200 fps civarı verdi. Sonra oyuna girince sabit 30 a düştü ve arttırılmıyor. Dikey ayarı kapat falan dediler yine olmadı yardımcı olabilecek var mı?
Ghelperdan işlemci kısıtlama yaptınız mi

Birde birsey soracagim asus tuf a 15 4060 gecenki vatandan satilan modeli simdi erken ama 3 5 aya macun yenilemek ister. Garantide macun ve fan bakimi yapiliyormu yoksa bizmi yapicaz. Yapan oursa keske videosunu ceksede ona gore bizde yapsak.

Ya biraz çözüldü ama şimdi de ısındıkça fps düşüşü başladı ne yapabilirim acaba bilen var mı bilgisayar kendini falan mı kısıtlıyor acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,769
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri