Neler Yeni

Asus Tuf Gaming 24” monitörümde böyle bi sıkıntı var

Smash67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kemal yıldız
Arkadaşlar iyi akşamlar Asus monitörüm bugun elime ulaştı fakat böyle bişey var ölü pixel midir yada sıkışmış pixel midir ne yapmam lazım bunun dışında bi sorun yok monitörde
IMG_2753.jpeg

Ekler

• 53F77DE2-29B6-4EC0-BE3C-2F7CD464EB53.jpeg
    53F77DE2-29B6-4EC0-BE3C-2F7CD464EB53.jpeg
    2.5 MB · Hit: 15

Dexes

80+ Bronze
Ölü pixeller siyah olur bu kırmızı. Sıkışmış pixel yüksek ihtimalle. Bende de aynısı var ama göze hiç batmıyor umarsamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ölü pixeller siyah olur bu kırmızı. Sıkışmış pixel yüksek ihtimalle. Bende de aynısı var ama göze hiç batmıyor umarsamıyorum.

Smash67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kemal yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kırmızı mavi siyah ekranda gözükmüyor yeşil ekranda siyah beyaz ekranda kırmızımsı siyah gibi bi renk anlamadım tam değişim göndersem nasıl bi dönüş alırım sizce

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,578
İsim
Qwerty1029384756
kırmızı mavi siyah ekranda gözükmüyor yeşil ekranda siyah beyaz ekranda kırmızımsı siyah gibi bi renk anlamadım tam değişim göndersem nasıl bi dönüş alırım sizce
Değişim yerine direkt beğenmedim diyerek iade edin. Aynı hatayı HP laptop iade ederken yaptım 1 senedir iade paramı bekliyorum THH başvurdum.

Dexes

80+ Bronze

Böyle küçük bi sorun için değiştirmeye göndermekle uğraşmayın bence hocam. Yayılırsa garantiye gönderirsiniz değişim yaparlar, ki yayılacağını da sanmıyorum. Çok takmayın bence ama her türlü kusurlu ürün, iade edebilirsiniz isterseniz.

Top Bottom