Neler Yeni

Asus Tuf Gaming 301 Kasa RGB Kontrolü

krammer

80+ Bronze
Anakartında 12V RGB desteği var diye görünüyor, bu kasa 5V ARGB ile çalışıyor. Bu yüzden kasanın kontrolcüsü üzerinden kontrol edeceksiniz, kontrol tuşu ise kasanın üstünde zaten.
hocam hazır konusu açılmışken bende aynı kasayı kullanıyorum. ve aynı sorunu yaşıyorum. Anakartımda b450m s2h modeli ARGB desteği yok diye böyle oluyor sanıyordum. İlk kasayı aldığımda arkadaş gibi renk vardı ama fanlar dönmüyordu. Sonra fanlar dönmeye renk gitmeye başladı. Ne yaptıysam beceremedim. Benimde elimde 4 tane kontrolcülü fan vardı direkt gücü powerdan alan onu kullanıyorum şimdilik ve çok memnun değilim asus fanlar 2 si üstte 2 si boşta duruyor. Var mıdır bir öneriniz ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,135
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hocam hazır konusu açılmışken bende aynı kasayı kullanıyorum. ve aynı sorunu yaşıyorum. Anakartımda b450m s2h modeli ARGB desteği yok diye böyle oluyor sanıyordum. İlk kasayı aldığımda arkadaş gibi renk vardı ama fanlar dönmüyordu. Sonra fanlar dönmeye renk gitmeye başladı. Ne yaptıysam beceremedim. Benimde elimde 4 tane kontrolcülü fan vardı direkt gücü powerdan alan onu kullanıyorum şimdilik ve çok memnun değilim asus fanlar 2 si üstte 2 si boşta duruyor. Var mıdır bir öneriniz ?
Anakartta yoksa direkt olarak kontrolcüye bağlayın oradan kontrol edin. Kontrolcüden anakarta giden kabloyu takmak zorunda değilsiniz.

krammer

80+ Bronze
Anakartta yoksa direkt olarak kontrolcüye bağlayın oradan kontrol edin. Kontrolcüden anakarta giden kabloyu takmak zorunda değilsiniz.
o şekilde denedim ama kontrolcüden anakarta giden kabloyu takmayınca fanlar çalışmıyor, takınca da söylediğim gibi renkler çalışmıyordu. Bende belki kasanın kendi kontrolcüsü yanmıştır diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

o şekilde denedim ama kontrolcüden anakarta giden kabloyu takmayınca fanlar çalışmıyor, takınca da söylediğim gibi renkler çalışmıyordu. Bende belki kasanın kendi kontrolcüsü yanmıştır diye düşündüm
biraz uğraştım çünkü kısa devre yaptırmış olabilirim diye öyle düşündüm çünkü renk bir daha hiç gelmemeye başladı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,135
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz uğraştım çünkü kısa devre yaptırmış olabilirim diye öyle düşündüm çünkü renk bir daha hiç gelmemeye başladı
Çalışması gerek. çalışmıyorsa güç bağlantısını yapmamışsınızdır. Zaten fanlar birleşe birleşe 1 bağlantıya düşüyor.

MERT58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Çınar
Biliyorum ama ışıkları yanmıyor fanlar dönüyor

krammer

80+ Bronze
Çalışması gerek. çalışmıyorsa güç bağlantısını yapmamışsınızdır. Zaten fanlar birleşe birleşe 1 bağlantıya düşüyor.
evet 3 tanesi birleşerek tek fana dönüşüyor. Arkadakinde rgb yok zaten onun ayrı. Şimdi tekrardan bir deneyeceğim kontrolcüye güç verdiğimden eminim gelişme olursa buraya yazarım. Teşekkürler cevaplarınız için

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,135
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
evet 3 tanesi birleşerek tek fana dönüşüyor. Arkadakinde rgb yok zaten onun ayrı. Şimdi tekrardan bir deneyeceğim kontrolcüye güç verdiğimden eminim gelişme olursa buraya yazarım. Teşekkürler cevaplarınız için
Eğer arıza yoksa çalışacaktır. Aynı kasayı 1 yildir kullaniyorum cunku :)

MERT58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Çınar
Eğer arıza yoksa çalışacaktır. Aynı kasayı 1 yildir kullaniyorum cunku :)
16407831809458810708870935913176.jpg
benim bağlantı bu şekilde

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,135
İsim
Mehmet Yılmaz