Neler Yeni

Asus TUF Gaming A15 FA507-NU-LP052 için 2500-2000TL civarında SSD Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ethem Candan
Herkese Selamlar İyi Bayramlar dilerim. Rica etsem uyumlu 1TB ssd önerebilir misiniz

Fabio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fabio
Herkese Selamlar İyi Bayramlar dilerim. Rica etsem uyumlu 1TB ssd önerebilir misiniz
Knk bir şey sorcam bende de aynı PC var böyle PC ye çok yüklenince ısınınca içinden çıt çıt diye sesler geliyor şey gibi içindeki plastik sıcaktan genleşir gibi ses Bir defa Felan aynı şekilde PC yükten çıkınca soğurken de çit ses çıkarıyor sizce bu normal mi sende de oluyor mu yoksa ben mi çok fazla dikkat ediyorum

emirrhzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir
Knk bir şey sorcam bende de aynı PC var böyle PC ye çok yüklenince ısınınca içinden çıt çıt diye sesler geliyor şey gibi içindeki plastik sıcaktan genleşir gibi ses Bir defa Felan aynı şekilde PC yükten çıkınca soğurken de çit ses çıkarıyor sizce bu normal mi sende de oluyor mu yoksa ben mi çok fazla dikkat ediyorum
bende de aynı mevzu bir süreden sonra takmadım şimdi cihazımın ekranı 144hz de çalışmıor aga

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Asus farkı

Fabio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fabio
bende de aynı mevzu bir süreden sonra takmadım şimdi cihazımın ekranı 144hz de çalışmıor aga
Nasıl öyle bir şey olabilir ekran herz çalışmasi yazılımsal bir şey donanimsal değil ki o yüzden ekranda sorun varsa ya hiç çalışmaz yada çalışır driver güncelleme tavsiye ederim yada Asus müşteri hizmetleri aramanı tavsiye ederim

Top Bottom