(Aynı laptopun yine indirim konusu açılmıştı oraya yazdığımı yapıştırıyorum direk buraya.)
25.600e almıştım ben 3 hafta önce. (teknorya satıcısından n11de)
Bu laptop 23k 24klara da satıldı 28klara kadar da çıktı şu son bir ay içinde.
Süper fiyat içinde 90wh batarya var ders çalışacam kod yazacam derseniz 9 saat ekran süresi veriyor (144hz ve 50 parlaklıkta. Bunları da dibe çektiğimde 12 saati gördüm ben).
240w şarj aleti var battery drain falan yaşamanız mümkün değil.
Aldığınızda içinde 8 ya da 16gb ram takacaksınız. Ben 16 taktım 24gb oldu makine şuan uçuyor.
Asla ve asla armoury crate kullanmıyorsunuz. Kesinlikle g-helper uygulamasını yükleyin.
Ekran 100srgb ips, kasa kalitesi çok iyi, fan sesi muadillerine göre en az seviyede, battery drain yok, oyun oynamadığınızda (mux sayesine) uzun saatler ekran süresi veriyor. (Bu fiyat bandında alacağınız lenovo loq robloxda bile max 40dk 50dk oyun oynatıyor su gibi şarjı gidiyor ve kötü bir panele sahip. Yine bu fiyat bandında alacağınız bir acer laptopun fan sesi sizi usandırıcaktır. Veya gidip victus alıcam deseniz evet çok güzel laptop ama bu fiyatlardaki modelleri çok iyi değiller, 30-35k seviyelerindeki victuslar güzeldir -ama o fiyata %45 ntsc kullanırım diyene =)))
Laptopu almayı düşünen varsa aklında bütünnnn soru işaretlerini şu 2 video ile giderebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet laptop ısınıyor arkadaşlar ama g helper ile işlemciye watt limiti koyarsanız en fazla 5-10 fps kaybı yaşarsınız ama 90 derecelerde değil 75 80lerde oyun oynarsınız.