Neler Yeni

ASUS TUF GAMİNG FX505DT HAKKINDA BİR KAÇ SORU

orqhun12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Orkun Şerbetçi
ARKADAŞLAR 3-4 GÜN ÖNCE VATANDAN BU MODELİ SATIN ALDIM
TEK SIKINTIM ARKA PLAN BAZEN KENDİLİĞİNDEN TURUNCU RENGE DÖNÜYOR SAĞ TIK KİŞİLEŞTİR DEDİĞİMDE DÜZELİYOR BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM ?
BİR DE BU PC HAKKINDA ÖNERİSİ OLANLAR PAYLAŞABİLİR Mİ KULLANIM MODU ,AYARLARI VS.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
caps kapa

orqhun12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Orkun Şerbetçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
caps kapa derken ?

bilinmeyenkişi

80+ Bronze
ARKADAŞLAR 3-4 GÜN ÖNCE VATANDAN BU MODELİ SATIN ALDIM
TEK SIKINTIM ARKA PLAN BAZEN KENDİLİĞİNDEN TURUNCU RENGE DÖNÜYOR SAĞ TIK KİŞİLEŞTİR DEDİĞİMDE DÜZELİYOR BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM ?
BİR DE BU PC HAKKINDA ÖNERİSİ OLANLAR PAYLAŞABİLİR Mİ KULLANIM MODU ,AYARLARI VS.
arka plan derken
Mesaj otomatik birleştirildi:

1615364874082.png

arka plan bu mu oluyor

orqhun12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Orkun Şerbetçi

bilinmeyenkişi

80+ Bronze
normalde ekranım tuf gaming resmi var ,ama ilk açıldıgında sade bir turuncu renk geliyor (tuf gaming turuncusu değil ),sonrasında sağ tık kişileştir dediğim an düzeliyor kendiliğinden
aynı laptopun ryzen modeline sahibim ilk kurduğumda e postamı falan her şeyi bağlamıştım sonra format attım asus un kendi programları yüzünden microsoft hesabıma bağladığım an her şey değişiyor laptop ta

orqhun12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Orkun Şerbetçi
aynı laptopun ryzen modeline sahibim ilk kurduğumda e postamı falan her şeyi bağlamıştım sonra format attım asus un kendi programları yüzünden microsoft hesabıma bağladığım an her şey değişiyor laptop ta
bir sorun yaşamadım şuanda bu laptop ile ilgili sadece yukarıda yazdıgım durumu yaşıyorum sebebini anlayamadım sadece

orqhun12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Orkun Şerbetçi
bir de iki ekran kartı var amd radeon ve nvdia bunları kendisi otomatik mi kullanıyor benim yapmam gereken bir ayar mı var

Top Bottom