Bence alınır tuflar bitti19K ya MSİ Ventus 3X alınır mı ?
Evet bende bunu gördümde. Sistemim komple msi olduğu için aklımda Suprim almak geçiyordu ama en ucuz görebildiğim 25.400 o da sinerjide. Çok kararsız kaldım ya 6 bin liradan fazla farka değer mi acabaMSI GeForce RTX 4070 TI VENTUS 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4070 TI VENTUS 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu da aynı fiyat
değmez< hocam bitmeden alın benceEvet bende bunu gördümde. Sistemim komple msi olduğu için aklımda Suprim almak geçiyordu ama en ucuz görebildiğim 25.400 o da sinerjide. Çok kararsız kaldım ya 6 bin liradan fazla farka değer mi acaba
sipariş verilmiyorMSI GeForce RTX 4070 TI VENTUS 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4070 TI VENTUS 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu da aynı fiyat
Ben düşünürken bitmiş biledeğmez< hocam bitmeden alın bence
tabii ki de değmezEvet bende bunu gördümde. Sistemim komple msi olduğu için aklımda Suprim almak geçiyordu ama en ucuz görebildiğim 25.400 o da sinerjide. Çok kararsız kaldım ya 6 bin liradan fazla farka değer mi acaba
Evet bende bunu gördümde. Sistemim komple msi olduğu için aklımda Suprim almak geçiyordu ama en ucuz görebildiğim 25.400 o da sinerjide. Çok kararsız kaldım ya 6 bin liradan fazla farka değer mi acaba
Bitti sömürmüşler yinesipariş verilmiyor
HATA
Hatalı İşlem: G??venlik ??hlali
Ödeme problemi yaşıyorsanız; 09:00 - 22:00 saatleri arasında 0850 222 5660 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden sipariş verebilirsiniz.
6bin lirayı çok daha güzel değerlendirebilirsin hocam gerek yok.Evet bende bunu gördümde. Sistemim komple msi olduğu için aklımda Suprim almak geçiyordu ama en ucuz görebildiğim 25.400 o da sinerjide. Çok kararsız kaldım ya 6 bin liradan fazla farka değer mi acaba
benim sepette olduğu için hala alabiliyorumBen düşünürken bitmiş bile