vidalarını çevirip camı 4 5 cm arkaya doğru sürüp çıkarabilirsin ama dikkat et cam yanlardan ufak da olsa darbe almamalı direkt patlarMillet hepinize merhaba az önce sipariş ettiğim sistem geldi kasaya ekran kartını monte edicem ama tamperli camı çıkartamadım nasıl çıkarılıyor bi bilgisi olan varmı kasa
ASUS TUF GAMİNG GT301
Teşekkür ederim hocam yaptım teşekkür ederimVidalarını gevşet, tam olarak çıkmasına gerek yok vidaların düşmesin diye pay bırakmışlar. Sürgülü camı dikkatlice arkaya doğru çek ama iyi tut yere düşerse paramparça olur.
Reis yalnız ben bunu hangi güç kablosuna bağlıycam 8 pin girişi var hangisi acabavidalarını çevirip camı 4 5 cm arkaya doğru sürüp çıkarabilirsin ama dikkat et cam yanlardan ufak da olsa darbe almamalı direkt patlar
valla o kadarını bilmiyorum dostumTeşekkür ederim hocam yaptım teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis yalnız ben bunu hangi güç kablosuna bağlıycam 8 pin girişi var hangisi acaba
Hocam bu kablolar boşta mı kaldı? Tam olarak anlamadım. Ekran kartına giden güç kablosu, anakartın sol üstündeki güç kablosu ve 24pin güç bağlantı kablosu takldıysa ön tarafa başka bağlantıya gerek yokReis yalnız ben bunu hangi güç kablosuna bağlıycam 8 pin girişi var hangisi acaba