ASUS TUF GAMING GT302

s1mpleo

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar selam. aranızda asus tuf gt302 kasa kullanan var mı? almayı düşünüyorum da kasaya sahip arkadaşlar veya bilenler bir yorum yapabilir mi artıları ve eksileri nelerdir?
teşekkürler

arkadaşlar selam. aranızda asus tuf gt302 kasa kullanan var mı? almayı düşünüyorum da kasaya sahip arkadaşlar veya bilenler bir yorum yapabilir mi artıları ve eksileri nelerdir?
teşekkürler
Akarı kokarı yok, hava akışı kuvvetli güzel temiz bir modeldir. Uyguna bulabiliyorsan al geç.

Bende olmasa bile inceleyen ve kullanan birçok kişinin yorumuna göre ASUS TUF GT302, hava akışı, kalite ve görünüm açısından gerçekten çok başarılı bir kasa. Mesh ön paneli ve kutudan çıkan 4 adet 140 mm ARGB fan sayesinde serinlik konusunda üzmüyor, güçlü ekran kartları ve sıvı soğutmalar için de fazlasıyla geniş bir iç hacim sunuyor. Malzeme kalitesi TUF serisine yakışır şekilde sağlam, temperli camı ve sade ama karizmatik tasarımıyla sistemi çok şık gösteriyor. Montajı kolay, kablo yönetimi rahat ve USB-C gibi güncel bağlantıları da unutmamışlar. Kısacası “aldım, uzun süre değiştirmem” denilecek, hem performans hem estetik isteyenler için gönül rahatlığıyla tercih edilecek bir kasa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,271
Üyeler
188,225
Son üye
Kaledar38
Geri