Merhabalar,
Bu anakartın ucuz olmasının sebebi nedir bilen var mı ? Yeni çıkmış ve 7200 mhz ram destekleyen bir anakarta göre ucuz geldi sanki. Sitesinden bakındım fena durmuyor gerçi ama ne bileyim malzeme kalitesi mi çok kötü alsam pişman eder mi acaba veya bazı özellikleri mi çok düşük bilemedim. Örneğin ses donanımıyla ilgili bilgiyi bulamadım mesela bir de m2 desteği 5 değil 4. Bu anakart alınır mı sizce ? Güvenilir mi yani ?
Bu anakartın ucuz olmasının sebebi nedir bilen var mı ? Yeni çıkmış ve 7200 mhz ram destekleyen bir anakarta göre ucuz geldi sanki. Sitesinden bakındım fena durmuyor gerçi ama ne bileyim malzeme kalitesi mi çok kötü alsam pişman eder mi acaba veya bazı özellikleri mi çok düşük bilemedim. Örneğin ses donanımıyla ilgili bilgiyi bulamadım mesela bir de m2 desteği 5 değil 4. Bu anakart alınır mı sizce ? Güvenilir mi yani ?
TUF GAMING H770-PRO WIFI|Motherboards|ASUS Global
TUF Gaming series distills essential elements of the latest AMD and Intel® platforms, and combines them with game-ready features and proven durability. Engineered with military-grade components, an upgraded power solution and a comprehensive set of cooling options, this motherboard delivers...
www.asus.com
Asus TUF Gaming H770-PRO WIFI 7200mhz(OC) RGB M.2 1700p ATX DDR5 Anakart
Asus TUF Gaming H770-PRO WIFI 7200mhz(OC) RGB M.2 1700p ATX DDR5 Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr