10 gün arayla bu anakart modelinden iki adet sipariş verdim. Amazondan geleni su lekeli ram slotları açık ve bir adet ön panel bağlantısı kopuk aldım, çalışırsa kullanayım dedim ancak bu seferde alan kişi soğutucu bloklarını nasıl sıktıysa açamadım iade ettim. Sonrası hepsi burada satıcısından idi. Bunda 3 adet ön panel bağlantısı tel yamuktu. Kurdum çalıştı ve iadeyle uğraşmaktan bıktığım için kullanıyorum. Amazonun darbeli bozuk malı üreticiye gönderiyoruz bizim politikamız gereği nihai kullanıcıya böyle ürün göndermiyoruz olayı havada kaldı ve iade konusunda iyimserlik tabusu bozuldu çok ama çok uğraştırdılar. Hepsi burada nın genel merkezden aranmam ve iadeyi hemen yapmam yönündeki iyi niyetinden dolayı çalışan malı da iade etmedim. Ayrıca amazondan bunlardan 1 ay önce almış olduğum MSİ MPN GAMİNG PLUS b550 de biosu bozuk ve olarak servis raporuyla 35 günde yoğun bağırışlarımla para iade aldığımı da ekleyeyim. Akakçede fiyat araştırdığımda amazonu görünce istemsizce sayfayı kapatır hale geldim.
Sorun şu ki b500 anakartımdaki ön panel tellerini düzeltmeye kalkarsam anakart zarar görürü mü? Koparsa çalışmaması durumu olur mu?
Sorun şu ki b500 anakartımdaki ön panel tellerini düzeltmeye kalkarsam anakart zarar görürü mü? Koparsa çalışmaması durumu olur mu?