Asus bu siyah ekranda yapabiliyor ama beni rahatsiz etmiyor ve o kadar fazla degilIşık sızması felan oldumu knk
Asus bu siyah ekranda yapabiliyor ama beni rahatsiz etmiyor ve o kadar fazla degilIşık sızması felan oldumu knk
Bende bunla dell arasındayım ama hangisi daha çok indirime girerse onu alıcam benzerler zatenArkadaşlar alınır mı sizce bu monitör hoparlör ve NİVDİA g sync çekiyor beni Abdullah abinin sistemini aldım dünki itopyadaki sistemi. Sizce alınır mı kullanan var mı?
Asus TUF Gaming VG249Q1A Monitör
Asus TUF Gaming VG249Q1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Knk olsun zaten bağıra çağır müzik felan dinlemem film felan izlerimKulaklığı fulle hoparlör oluyor ztn
Aynı bende bu gece pusuda olacam amazonnnnnnBende bunla dell arasındayım ama hangisi daha çok indirime girerse onu alıcam benzerler zaten
Saat kaçta?Knk olsun zaten bağıra çağır müzik felan dinlemem film felan izlerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı bende bu gece pusuda olacam amazonnnnnn
Gece 12 den sonra başlar herhaldeSaat kaçta?
arkadaşıma sistem topladım bunu kullandım 3k fiyatı yoktu o zaman almıştım şimdi bu fiyata alınmaz benceArkadaşlar alınır mı sizce bu monitör hoparlör ve NİVDİA g sync çekiyor beni Abdullah abinin sistemini aldım dünki itopyadaki sistemi. Sizce alınır mı kullanan var mı?
Asus TUF Gaming VG249Q1A Monitör
Asus TUF Gaming VG249Q1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com