Neler Yeni

Asus TUF Gaming VG249Q1R vs MSI Optix G242

sas15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl Çelik
IPS panellerin hepsinde olur bu sorun. En pahalısını alsan da . Markayla alakası yok yani kullanılan teknolojiyle alakalı. Ben hiç rahatsız olmadım VG249Q modelinde. Gece yarısı karanlıkta full parlaklıkta kullanmadığın sürece sorun olacak bir şey değil.

LG 23.8" 24GN650-B bu monitor hakkında bir fikriniz var mı?​

sas15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl Çelik
3300 lira verecek extra bir özelliği yok. Asus 2550ye düşmüş.
Şuan bir model daha baktım panelleri aynıymış fakat kımıldamayan ayakları var 2.650 tl LG 23,8'' 24GN600-B görüntüsünü çok övmüşler. Asus en ucuz 2800'e buldum çok fiyat farkı yok aslında sizin baktığınız sanırım n11'de olan teşhir ürünü.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aynen teşhir ürünüymüş ona gerek yok.
Dostum o monitörün övülevek bir görüntüsü yok. 24gn650-b vg249q aoc 24g2u gigabyte g24f. Bu monitörler bu segmentte alınabilecek bir birinin muadili ürünler. Hangisi en ucuzsa onu almak daha mantıklı. Yani extra macera arama daha iyisi yok.

sas15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl Çelik
Dostum o monitörün övülevek bir görüntüsü yok. 24gn650-b vg249q aoc 24g2u gigabyte g24f. Bu monitörler bu segmentte alınabilecek bir birinin muadili ürünler. Hangisi en ucuzsa onu almak daha mantıklı. Yani extra macera arama daha iyisi yok.
Şuan en ucuzu LG 23,8'' 24GN600-B bu model 2.650 tl görüntü olarak beğenmiş herkes ve HDR10 falan varmış bilmiyorum tam olarak konsol oynayanlarda bu yüzden tercih ediyorlarmıs sanırım bu monitoru tek eksik yanı yukarı aşağı kaymıyor yana yatmıyor. Sizin dediğiniz Asus'da bunlar var ama görüntü olarak nasıl fark vardır emin değilim.

sas15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl Çelik
Sizin önerdiğiniz Asus TUF VG249Q 23.8 siparişini verdim bugün teşekkürler inşallah memnun kalırım.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hayırlı olsun memnun kalırsınız güzel monitör. Sadece ölü pixel çıkmaması için dua edin şimdi :D Monitör almanın en stresli yönü.

sas15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl Çelik
Hayırlı olsun memnun kalırsınız güzel monitör. Sadece ölü pixel çıkmaması için dua edin şimdi :D Monitör almanın en stresli yönü.
İade etme hakkı oluyor mu acaba bu durumda.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet 1 tane bile ölü pixel çıksa bile değiştirme/iade hakkınız var ama firmalar kanun tanımıyor en az 3 tane ya da 5 tane olmalı vs diyebiliyorlar. O yüzden çoğu zaman Tüketici hakem heyetine ve cimere başvurmak gerekiyor o zaman değiştirmek zorunda kalıyorlar.
Bazı satıcı firmalar da bu durumlara bakmadan direkt memnun kalmazsaız bile değiştirebiliyor mesela Amazon o konuda çok iyi.
Siz sadece geldiği zaman kutusunda hasar olmadığından emin olun eğer hasar varsa delik vs bile teslim almayın kargocudan ve hasar tutanağı tutturun. Kutu hasarsızsa teslim alın ve video çekerek ürünü açın. Çalıştırıp ölü pixel testi yapıncaya kadar da videoyu kapatmayın.

sas15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl Çelik
Evet 1 tane bile ölü pixel çıksa bile değiştirme/iade hakkınız var ama firmalar kanun tanımıyor en az 3 tane ya da 5 tane olmalı vs diyebiliyorlar. O yüzden çoğu zaman Tüketici hakem heyetine ve cimere başvurmak gerekiyor o zaman değiştirmek zorunda kalıyorlar.
Bazı satıcı firmalar da bu durumlara bakmadan direkt memnun kalmazsaız bile değiştirebiliyor mesela Amazon o konuda çok iyi.
Siz sadece geldiği zaman kutusunda hasar olmadığından emin olun eğer hasar varsa delik vs bile teslim almayın kargocudan ve hasar tutanağı tutturun. Kutu hasarsızsa teslim alın ve video çekerek ürünü açın. Çalıştırıp ölü pixel testi yapıncaya kadar da videoyu kapatmayın.
Tamam teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,917
Üyeler
159,859
Son üye
Ironhoar
Top Bottom