kaç tl ye aldın ve tam anlamıyla 144 hz hissediyor musun?Ben pazartesi aldim salı günü yani dün geldi güzel bi monitör şimdilik memnunum
kaç tl ye aldın ve tam anlamıyla 144 hz hissediyor musun?Ben pazartesi aldim salı günü yani dün geldi güzel bi monitör şimdilik memnunum
Amazondan 1743 liraya aldım 144hz hissediyorsun önceki monitörüm 75hz ipsti onunla kıyaslayarak söylüyorum ama 4 5 ms olarak kullanmakta fayda var 1ms moduna alınca diyer tüm monitörlerde olduğu gibi kalite düşüyorkaç TL ye aldın ve tam anlamıyla 144 hz hissediyor musun?
alınır va panel de bu bütçede rakibi yokMerhaba arkadaşlar şu anda 2000 TL bütçem var.
Asus Tuf Gaming VG24VQ almayı düşünüyorum
Sizce bu bütçeyle daha iyi monitör alabilir miyim?
![]()
ASUS VG24VQ 23.6" 1ms 144hz LCD FreeSync Curved Gaming Monitör Siyah
24.0 ASUS VG24VQ GAMING 1920X1080 1MS 144HZ 3YILwww.mediamarkt.com.tr
RTX 2060, Ryzen 5 2600
Hocam 1 ms'e çekince parlaklık azalması oluyor mu?alınır kullanıyorum gayet memnunum duruşu kalitesi mükemmel alırsan unutma sesi monitörden yükseltmen lazım hoparlör kısık sesli geliyor yükseltmen gerek sonra benim gibi bunun ses neden az deme![]()
1 ms çekme oluyor mu ki ben aldım 144 hz olarak ayarladım ama kendi 1 ms ayarlı gelmiyor mu farklı bir yerden mi çekiyoruz onu bilmiyorumHocam 1 ms'e çekince parlaklık azalması oluyor mu?