Neler Yeni

🔥İndirim ASUS TUF GAMING VG27AQ3A 2k 180hz monitör Amazon 7856 TL

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Jiyu
Arkadaşlar , monitörde büyük bir indirim yok fakat satıcı ve gönderen amazon olduğu için paylaşmak istedim sizce doğru mu yaptım ?
Satıcı Amazon olduğu için daha güvenilir bir satıcıdan almak isteyen arkadaşlar düşünebilir.
Sizce bu monitör pc hocası 7600 işlemci 7700xt sisteme yakışır mı ? Monitör almak istiyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Fantastiktürk bu modeli önermiyorsun biliyorum ama sence alınır mı ?

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ben kullanıyorum güzel monıtor tek eksısı parlaklık yani cd değeri düşük kalıyor ama dert etmiyorum sorunda cıkarmıyor bana

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben kullanıyorum güzel monıtor tek eksısı parlaklık yani cd değeri düşük kalıyor ama dert etmiyorum sorunda cıkarmıyor bana
parlaklıktan kastınız nedir acaba , bunu forumlarda okudum. Ekranın parlaklığından mı bahsediyorsunuz ? ben zaten %30 da falan kullanıyorum yoksa mesela düşük parlaklıkta karanlık oluyor yükseğe mi çekmek gerekiyor ?

Kendim adına buraya konu açtım , bana monitör önerisi için yardımcı olacak arkadaşlar lütfen buraya baksın.
Bu konu ise fırsatlar konusu olsun.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
parlaklıktan kastınız nedir acaba , bunu forumlarda okudum. Ekranın parlaklığından mı bahsediyorsunuz ? ben zaten %30 da falan kullanıyorum yoksa mesela düşük parlaklıkta karanlık oluyor yükseğe mi çekmek gerekiyor ?

Kendim adına buraya konu açtım , bana monitör önerisi için yardımcı olacak arkadaşlar lütfen buraya baksın.
Bu konu ise fırsatlar konusu olsun.
evet ekran parlaklığı

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Jiyu
evet ekran parlaklığı
Kaç ekran parlaklığında kullanıyorsunuz ? ben laptobu düşük parlaklıkta kullanıyorum.
Bu monitör diğerlerine kıyasla mı biraz kötü yoksa parlaklık konusunda baya baya kötü mü ?

efyavas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ercan Yavaş
Ben de almayı düşünüyorum. Alternatifi var mı acaba bu fiyata? Dahili hoparlörü olması benim için şart gibi bir şey, masanın üstünde hoparlör ve kablo kalabalığı istemiyorum. Duvara sabitleyeceğim için de pivot vs olmaması dert değil.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Jiyu
Ben de almayı düşünüyorum. Alternatifi var mı acaba bu fiyata? Dahili hoparlörü olması benim için şart gibi bir şey, masanın üstünde hoparlör ve kablo kalabalığı istemiyorum. Duvara sabitleyeceğim için de pivot vs olmaması dert değil.
Alternatif olarak msı , philips gibi modeller öneriliyor ama ben de anlamıyorum.. Hangisi en iyisi bilmiyorum :(

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kaç ekran parlaklığında kullanıyorsunuz ? ben laptobu düşük parlaklıkta kullanıyorum.
Bu monitör diğerlerine kıyasla mı biraz kötü yoksa parlaklık konusunda baya baya kötü mü ?
Genelde 350cd 400cd parlaklık monitor için iyidir lakin bunda 250cd parlaklıgı var diye eleştiriliyor
Ben Ocak ayının 10undan beri bu monıtoru kullanıyorum düşükk ışıkta suan parlaklığı sıfırada alsan rahatsız etmıyor gayet yeterlı düzeyde ekran görünüyor ve gözü rahatsız etmıyor gece karanlık ortamda 30-50 arası rahat kullanılıyor ama ben genelde 85-100 de kullanıyorum gündüz işigindada rahtsız etmıyor gene hersey belli oluyor yani abartıldıgı kadar kotu değil bu konuda
Bunun bir alt versiyonu olan vg27aq1a yıda denedım bunu almadan önce fakat ölü piksel nedeniyle iade etmek zorunda kaldım yoksa onuda beğenmiştim
VG27AQ1A yı iade etiikten sonra MSI G274QPF-QD modeleını aldım bununda renklerı çok yapay geldi ve iade ettim sonrasında konudakı monitoru aldım ve hala kullanıyorum

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Jiyu
@Palo DAYI 👑 Ne kadar süredir kullanıyorsun acaba ? + ve - yönlerini biraz söyler misin ?
Monitör ayakları ile ne kadar yüksekte durabiliyor bu arada ? pivot olmadığı için sanırım tam oynatılamıyor.
Masamın , sandalyemin ve benim boyumun durumuna göre analiz etmek istiyorum da. Çok yüksek ya da alçak olmaz demi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
  • Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Jiyu
Konudaki asus monitör mü yoksa bu monitörler mi sizce ? Satıcının ve markanın güvenilirliği de önemli.

oliveforge99

80+ Silver
Konudaki asus monitör mü yoksa bu monitörler mi sizce ? Satıcının ve markanın güvenilirliği de önemli.
G274QPF E2 çok daha iyi

• Beğen

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Serhat Gül
bende var 1.5 yıl oldu iki ölü piksel oluştu ve ekran yanması oluştu. KVK minicik çizikten dolayı garantiye sokmadı. Garantisi yok gibi düşünerek alın

• Üzgün
Top Bottom