Neler Yeni

ASUS TUF Gaming VG27AQM1A alınır mı?

Floyd1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Şahin Şene
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Instagram
@sahn.sn
Discord
Floyd2237

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet alınır, her açıdan çok iyi monitör. Bunun pivot hali var 1500tl daha pahalı VG27AQML1A bak istersen. Sadece pivot farkı var.
Görüntü/renk kalitesi olarak bunun bir üstünün oled olduğunu söyleyenler var yani baya iyiymiş IPS'ler arasında.

Floyd1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Şahin Şene
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Instagram
@sahn.sn
Discord
Floyd2237
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet alınır, her açıdan çok iyi monitör. Bunun pivot hali var 1500tl daha pahalı VG27AQML1A bak istersen. Sadece pivot farkı var.
Görüntü/renk kalitesi olarak bunun bir üstünün oled olduğunu söyleyenler var yani baya iyiymiş IPS'ler arasında.
Aslında 240hz ile geliyor default. Joystick varmış arkasında manuel olarak 260hz yapıyormuşuz. Bu ms değerlerinde bi oynama yaratır mı?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aslında 240hz ile geliyor default. Joystick varmış arkasında manuel olarak 260hz yapıyormuşuz. Bu ms değerlerinde bi oynama yaratır mı?
Oynama yaratır mı bilmiyorum ama 20hz için değmez zaten ne olcak

Floyd1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Şahin Şene
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Instagram
@sahn.sn
Discord
Floyd2237
Oynama yaratır mı bilmiyorum ama 20hz için değmez zaten ne olcak
Bence de. Diğer arkadaşlar da fark ederse birkaç yorum daha toplayıp kararımı kılacağım. Teşekkürler.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
Dostlar fiyatı: 11000₺. Sunduğu özellikler ise 260hz, Fast IPS, 2k ve 27". Sizce alınır mı veyahut önerebileceğiniz başka modeller var mı?
Link:
Hocam bunun pivot modelini yani VG27AQML1A modelini kullanıyorum 4 aydır.Aşırı memnunum renk doygunluğu tatmin edici seviyede.Monitör standıyla kullanacaksan bu modelini al ama pivot da işime yarar diyorsan 1500tl farkla bendeki modeli al.Ghosting sıfır,ölü piksel yok.Ayarları kolay arkasındaki joystick yardımıyla ve türkçe dil desteğiyle istediğin gibi ayar yapabiliyosun.260hz oc modunda kullandım aynı şekil ghosting problemiyle karşılaşmadım.Zaten Asus gibi marka ghostinge gözle görülecek şekilde etki etse 260hz oc ile çıkarmaz hocam aklınızda soru kalmasın.Bir sorunuz varsa da alabilirim

Floyd1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Şahin Şene
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Instagram
@sahn.sn
Discord
Floyd2237
Hocam bunun pivot modelini yani VG27AQML1A modelini kullanıyorum 4 aydır.Aşırı memnunum renk doygunluğu tatmin edici seviyede.Monitör standıyla kullanacaksan bu modelini al ama pivot da işime yarar diyorsan 1500tl farkla bendeki modeli al.Ghosting sıfır,ölü piksel yok.Ayarları kolay arkasındaki joystick yardımıyla ve türkçe dil desteğiyle istediğin gibi ayar yapabiliyosun.260hz oc modunda kullandım aynı şekil ghosting problemiyle karşılaşmadım.Zaten Asus gibi marka ghostinge gözle görülecek şekilde etki etse 260hz oc ile çıkarmaz hocam aklınızda soru kalmasın.Bir sorunuz varsa da alabilirim
İnanılmaz şanslı hissediyorum kendimi şu an. Hocam müsaitseniz özelden görüşüp fikir alabilir miyim sizden? Zaman ayırırsanız çok sevinirim.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
İnanılmaz şanslı hissediyorum kendimi şu an. Hocam müsaitseniz özelden görüşüp fikir alabilir miyim sizden? Zaman ayırırsanız çok sevinirim.
tabii ki hocam bir sorunuz varsa yazın buyrun

Top Bottom