Hangi monitörü almalıyım?

Asus bir monitör bakıyorum şuan bu 2 si arasında kaldım sizce hangisi?

Rog olan net.

Asus bir monitör bakıyorum şuan bu 2 si arasında kaldım sizce hangisi?

tuf olanı al

araştırırsan çok güzel monitör olduğnu bilirsin bende g serisine karşı ön yargılıydım ama bu monitörde herşeyi çözmüşler va olduğna bakma renk oranları ıpslerden bile güzelmiş yt de falan incelemeleriine bakarsın kendi işletim sistemi var istersen televizyon gibi kumaydayla kullanabilirsin
Doğrudur hocam zaten ön yargım yoktu bir arkadaşa attım samsunglarda ekranda sorun var dedi o yüzden bir git gel yaşadım va panel nedir hocam tam olarak ? Ips den farkı nedir

Doğrudur hocam zaten ön yargım yoktu bir arkadaşa attım samsunglarda ekranda sorun var dedi o yüzden bir git gel yaşadım va panel nedir hocam tam olarak ? Ips den farkı nedir
va panelde kontraslar daha fazla oluyo ama o sorduğnuz arkadaşında ön yargısı vardır

izle bi

va panel ise asla alma ghosting sorunları var renk sorunları falan var fazla oyun oynuyorsan kesinlikle ips alman azım fps oyunları oynuyorsan tn panel hikayeli yada grafikli oyun oynuyorsan ıps yada oled panel al

Geri