ASUS TUF Gaming VG27AQML1A hangi siteden alınmalı ?

Jay00

80+
Reaksiyon skoru
50
Aşağıdaki hangi iki sitenin garantisi - iade olayları daha sorunsuz geçiyor ona göre ikisinden birinden satın alacağım monitörü ? Bilgisi olan var mı acaba

İtopya gibi bir yerden monitör alırken 1 kez değil 100 kez düşünmelisin, monitör özelinde de değil ayrıca bu dediklerim, satış sonrası hizmet 0, anca yayıncılara sponsor olmayı iyi bilir bu marka.

şu ürünleri nerden aldığınızdan öte (elbetteki önemsiz demiyorum mağaza seçimini)
özellikle ölü pikselden dolayı iadelerinizde bunu belirtmek yerine 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkımı kullanmak istiyorum diye iade edin

kutu açılımını biraz hassas bir şekilde ambalajın hiç bir yerine zarar vermeden açın
üründe herhangi bir sorun varsa özellikle de ölüpiksel durumunda
hemen orjinal hali ile paketleyip 14 günlük hakkınızı kullanarak iade edin

ölü piksel dediğinizde
bu sefer firma yasal boşluktan yararlanıp
ürünü servise gönderiyor

servis te
hangi marka ise hangi markanın yasal boşluklardan yararlanarak süreci uzatmaya yıldırmaya yönelik stratejisi varsa uyguluyor

kimsisi 3 ölü pikselden aşağısı garantiye girmez
kimisi 5 den aşağısı girmez diye işin içinden sıyrılmaya çalışıyor

uğraşıtsan thh ye gidersen yine olumlu sonuç alırsın ama süreç uzar

bu yüzden firmaya 14 günlük koşulsuz şartsız iade hakkınızla iade edin

şu ürünleri nerden aldığınızdan öte (elbetteki önemsiz demiyorum mağaza seçimini)
özellikle ölü pikselden dolayı iadelerinizde bunu belirtmek yerine 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkımı kullanmak istiyorum diye iade edin

kutu açılımını biraz hassas bir şekilde ambalajın hiç bir yerine zarar vermeden açın
üründe herhangi bir sorun varsa özellikle de ölüpiksel durumunda
hemen orjinal hali ile paketleyip 14 günlük hakkınızı kullanarak iade edin

ölü piksel dediğinizde
bu sefer firma yasal boşluktan yararlanıp
ürünü servise gönderiyor

servis te
hangi marka ise hangi markanın yasal boşluklardan yararlanarak süreci uzatmaya yıldırmaya yönelik stratejisi varsa uyguluyor

kimsisi 3 ölü pikselden aşağısı garantiye girmez
kimisi 5 den aşağısı girmez diye işin içinden sıyrılmaya çalışıyor

uğraşıtsan thh ye gidersen yine olumlu sonuç alırsın ama süreç uzar

bu yüzden firmaya 14 günlük koşulsuz şartsız iade hakkınızla iade edin
İncehesap bu dediğinizi yapıyor örneğin, 14 gün iade hakkınız dolmadan ürünü iade ederseniz, ürünü servise gönderiyorlar, (Müşteri hizmetlerinin dediği tam olarak bu) böylece süreci uzatıyorlar, servisin iade veya değişim raporu tutmasını bekliyorsunuz uzuyor da uzuyor maalesef süreç, kesinlikle satın alınan platform çok önemli ve özellikle monitör alıyorsanız.

Vatana gidip mağazasından alın bence ölü pixel falan çıkarsa iade etmesi daha kolay olur.
Yaşadığım şehirde yok maalesef ve hep teşhir ürünü kalmış sanırım. Gaminggen den alıcam gibi gözüküyor

Geri