Neler Yeni

Asus TUF Gaming

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Herkese merhaba dostlar.Asus Tuf Gaming serisi laptoplar hakkında genel olarak ne düşünüyorsunuz?Kaliteli mi?Isınma sorunu olur mu? Çabuk bozulup kırılır mı? Teşekkürler şimdiden hepinize.

Renthor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Semih Arda Tuna
Laptop tavsiye etmiyorum. Güzel bir kasa ve yanına kampanyadan yararlanarak monitor alırsan daha iyi olur. Laptoplarda ısınma problemi cıkabiliyor zamanla (her laptop için söyleyemem)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Emin
Asus Tuf Gamıng FX505DT-BQ051 Kullanıyorum gayet Başarılı almadan önce çok fala tereddüte düşmüştüm ama aldıktan sonra iyiki almışım diyorum gerçekten sok stabil çalışıyor ısınma problemi hiç yaşamadım soğutma konusunda aklında soru kalmasın çift fanı sayesinde turbo modunda deli gibi soğutuyor ayrıca normal kullanımda filan asla ses çıkartmıyor RYZEN dahili 2GB ekrankartı yongası sayesinde kulakların sessizliye alışıcak

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
ASUS TUF serisi anakartlarda ısınma sorunu oluyor ama laptoplarda ne olur bilemem. Bi arkadaşımda ASUS TUF serisi bir laptop var ve ısındığını söylüyor. Kendim kullanmadığım için bir şey diyemem ama kullanan arkadaşım almanı tavsiye etmediğini söyledi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Emin
arkadaşın ASUS yazılımlarını kullanmıyor ola bilir yoksa ısınma sorunu yaşatmaz render aldığım halde gayet rahat şekilde çalışıyor

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
arkadaşın ASUS yazılımlarını kullanmıyor ola bilir yoksa ısınma sorunu yaşatmaz render aldığım halde gayet rahat şekilde çalışıyor
Her model aynı performansı vermez. Belkide onun kullandığı modelde bir sorun vardır.

Top Bottom