Neler Yeni

Asus Tuf Gamings Kurulum

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Meriç Hakkı
Merhaba dostlar, bende masaüstü sistem vardı iş gereği noteebok aldım. Asus tuf model. Aldım kontrol sağlattım sonra eve geldim, ekran kartı 3050 olmasına rağmen intel uhd grafik ekran kartı gözüküyor. Nvidia ve laptop daha önce hiç kullanmadım. Geforce experince kurdum o da game ready kurdu ama fakat bir değişim olmadı. Neler kurmam gerekli? En yüksek performans için. Ve windows update in verdiği güncellemeleri eke bırakıyorum, yapmalı mıyım?

Ekler

• D2C2677D-40F6-42FB-8449-49702056DC4F.jpeg
    D2C2677D-40F6-42FB-8449-49702056DC4F.jpeg
    1.2 MB · Hit: 19
  • IMG_4394.jpeg
    IMG_4394.jpeg
    3.8 MB · Hit: 17

Dexes

80+ Bronze
Sanırım sistem ekran kartını algılamıyor. Driver ile çözülür muhtemelen. Güncellemeleri ise kurmanızı öneririm.

1YouTl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
Merhaba dostlar, bende masaüstü sistem vardı iş gereği noteebok aldım. Asus tuf model. Aldım kontrol sağlattım sonra eve geldim, ekran kartı 3050 olmasına rağmen intel uhd grafik ekran kartı gözüküyor. Nvidia ve laptop daha önce hiç kullanmadım. Geforce experince kurdum o da game ready kurdu ama fakat bir değişim olmadı. Neler kurmam gerekli? En yüksek performans için. Ve windows update in verdiği güncellemeleri eke bırakıyorum, yapmalı mıyım?
aygıt yöneticisinden bak oradan anlayamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Meriç Hakkı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım sistem ekran kartını algılamıyor. Driver ile çözülür muhtemelen. Güncellemeleri ise kurmanızı öneririm.
Ekran kartını yazdığımda game ready driveri gözüküyor sadece, onuda geforce experience içinden kurdum fakat etki etmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

aygıt yöneticisinden bak oradan anlayamazsın
Orda da hem İntel uhd hemde 3050 gözüküyor

1YouTl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
Ekran kartını yazdığımda game ready driveri gözüküyor sadece, onuda geforce experience içinden kurdum fakat etki etmedi

Orda da hem İntel uhd hemde 3050 gözüküyor
gözüküyorsa ve üstünde ünlem işareti yoksa sıkıntı yok işte güncellemeleri yapın tamamdır

3050 sadece güç gerektiren programlarda devreye girer
he ben her zaman 3050 kullancam diyorsan mux açarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Meriç Hakkı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa kurduğumda nvida bir ton güncelleme vardı, ama laptopta çıkmadı nedense. Armory crate te gözükmüyor, experienstw gözükmüyor ne yazmalıyım ne aratmalıyım peki

Top Bottom