Neler Yeni

Yardım ASUS TUF H1 Plastiği kırıldı (Biraz da ben kırdım)

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,477
İsim
Oğuz
Nasıl oldu bilmiyorum ama kulaklığı silerken sağ taraftaki plastiğin kırıldığını gördüm, sonra orayı incelerken elimden düştü diğer taraf da kırıldı. Böyle bahtsızlık görmedim.
Bunu garantiye yollasam yaparmılar ? Garantiye girmez büyük ihtimal ama ücret falan ne çıkartırlar buna.
Tam kafalık olduğu için de takınca yamuluyor ve açılmaya başlıyor.

8fac2df7-b58c-41e1-b9c1-7764cc77d939.jpg

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hızlı yapıştırıcı ile yapıştırılabilir diye düşünüyorum.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Tavsiyem ektedir. Garanti gibi uzun süren bir işlem yerine bence bu yola başvurun.
123.jpg

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,477
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hızlı yapıştırıcı ile yapıştırılabilir diye düşünüyorum.
Tavsiyem ektedir. Garanti gibi uzun süren bir işlem yerine bence bu yola başvurun.
Alıntıyı görüntüle
Evde yoktu hocam, birazdan abim alacak gelince deneyeceğim. Garanti bunu değişirse tüm üstü sökecek büyük ihtimal ve saçma sapan 1000 TL falan isterler. Laptop ve Monitör de garantiye gidecekti, onlar giderken yollasam mı diye merak ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapışkan olmadı maalesef. Evet yapıştı fakat takarken yana doğru esnettiğimiz için o tekrar yamulup kırılıyor.

Son düzenleme:

corvo123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
corvo
Nasıl oldu bilmiyorum ama kulaklığı silerken sağ taraftaki plastiğin kırıldığını gördüm, sonra orayı incelerken elimden düştü diğer taraf da kırıldı. Böyle bahtsızlık görmedim.
Bunu garantiye yollasam yaparmılar ? Garantiye girmez büyük ihtimal ama ücret falan ne çıkartırlar buna.

Alıntıyı görüntüle
şuan aynı durum benimde başıma geldi gamingenden almıştım instagram hesaplarına yazdım sen garantiyle görüştünmü ne dediler çok daha kötü kulaklıklar kullanmışlıgım var ilk defa başıma böyle bişey geldi ben bunun tamirine para vermek istemiyorum tam bir saçmalık.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,477
İsim
Oğuz
şuan aynı durum benimde başıma geldi gamingenden almıştım instagram hesaplarına yazdım sen garantiyle görüştünmü ne dediler çok daha kötü kulaklıklar kullanmışlıgım var ilk defa başıma böyle bişey geldi ben bunun tamirine para vermek istemiyorum tam bir saçmalık.
Hocam attım kırdım uğraşamadım. Cloud 2 satın aldım. Böyle dandik bir kulaklık görmedim. Bakarken lastiği de yırtıldı.

corvo123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
corvo
Hocam attım kırdım uğraşamadım. Cloud 2 satın aldım. Böyle dandik bir kulaklık görmedim. Bakarken lastiği de yırtıldı.
valla bende yapmak isterdim ama 2000 tl olmuş :D çok farklı kulaklıklar kullandım birini masaya defalarca fırlattımhiç böyle bişey olmamıştı buna iyi baktım yere bile düşmedi nerdeyse şu hale bak .

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,477
İsim
Oğuz
valla bende yapmak isterdim ama 2000 TL olmuş :D

Bakan yer penta hocam. Anlaşmalı kod ile gönderebilirsiniz.
Bu kodu Yurtiçi Kargo'ya verip gönder. Kulaklığın kutusuna garantiyi ve sorunu yazdığın küçük bir kağıt koy yeterli.
"262244793"
Bedava mı yaparlar parayla mı bilmiyorum. ASUS'daki kadın ilgisizce garantide yazan yeri arayın demişti. Penta'yı aradım oradakiler de gönderin yapılacak bir şey ise yapılır dedi. Adamakıllı sorunu bile dinlemedikleri için uğraşasım gelmedi. Yapacaklar 20 günde gelecek, üstüne de para isteyecekler falan.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Asetonla farklı siyah bir plastiği eritip yapıştırabilirsin. Ama elbette biraz kötü gözükecektir.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,477
İsim
Oğuz
  • Üzgün
Reaksiyonlar: qnyb

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf

Alıntıyı görüntüle
youtubeda bi yerde izlemiştim sanırım galiba. japon yapıştırıcısına kalemin içindeki kömür tozu karbonat gibi bir karışım yapıp kullanıyorlar ölümüne yapışıyor.

corvo123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
corvo
Bakan yer penta hocam. Anlaşmalı kod ile gönderebilirsiniz.
Bu kodu Yurtiçi Kargo'ya verip gönder. Kulaklığın kutusuna garantiyi ve sorunu yazdığın küçük bir kağıt koy yeterli.
"262244793"
Bedava mı yaparlar parayla mı bilmiyorum. ASUS'daki kadın ilgisizce garantide yazan yeri arayın demişti. Penta'yı aradım oradakiler de gönderin yapılacak bir şey ise yapılır dedi. Adamakıllı sorunu bile dinlemedikleri için uğraşasım gelmedi. Yapacaklar 20 günde gelecek, üstüne de para isteyecekler falan.
Tmmdır teşekkürler hocam. Ben bi şansımı deniyim para isterlerse geri gönderin derim .

corvo123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
corvo
Ürünü Garanti Kapsamı Dışına Çıkaracak Kullanıcı Hataları:

• Uygunsuz paketleme,
  • Üründe çatlak ve kırık,
  • Ürün üzerindeki vidalarla oynama veya kayıp vidalar, Garanti dışına çıkıo ztn boşuna göndermicem vazgeçtim .

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,171
Üyeler
161,267
Son üye
Kemal Atasoy
Top Bottom