Hocam şöyle diyebilirim, kulaklık sağlamlık hissi veriyor gerçekten size, kulaklık boyu ayarlama yeri paslanmaz çelik sanırsam.1)rahat mı? Kulaklık neyden yapılmış
Arkadaşlarım sesimin çok güzel geldiğini ve sesimin değiştiğini söylüyordu, ben de test ettim ve gerçekten iyi bir mikrofonu var.2) Mikrofonu nasıl?
Tek eleştireceğim nokta budur. Kablo örgü değil, plastik. Ama dönüştürücü kablosu örgülü. Ucu altın kaplı merak etmeyin.3)Kablo örgü mü? Ucu altın kaplı mı?
Bass'ları test etme fırsatım çok olmadı ama şarkı dinledim, gayet güzel bir ses kalitesi mevcut.4) Bas-Tiz nasıl?
Oyun oynamadım hiç şuana kadar.5)Oyunlardaki performansı nasıl?
Oyunlarda da iyiyse drop plus yerine alınabilir bence.Hocam şöyle diyebilirim, kulaklık sağlamlık hissi veriyor gerçekten size, kulaklık boyu ayarlama yeri paslanmaz çelik sanırsam.
Arkadaşlarım sesimin çok güzel geldiğini ve sesimin değiştiğini söylüyordu, ben de test ettim ve gerçekten iyi bir mikrofonu var.
Tek eleştireceğim nokta budur. Kablo örgü değil, plastik. Ama dönüştürücü kablosu örgülü. Ucu altın kaplı merak etmeyin.
Bass'ları test etme fırsatım çok olmadı ama şarkı dinledim, gayet güzel bir ses kalitesi mevcut.
Oyun oynamadım hiç şuana kadar.
Benim de hoşuma gidiyordu fotoğraflarda.Oyunlarda da iyiyse drop plus yerine alınabilir bence.
FPS oyunu oynamadığım için bilgim yok ama 7.1 özelliği var diye biliyorum.Oyunlarda da iyiyse drop plus yerine alınabilir bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim de hoşuma gidiyordu fotoğraflarda.
mik çıkıyor mu?Hocam şöyle diyebilirim, kulaklık sağlamlık hissi veriyor gerçekten size, kulaklık boyu ayarlama yeri paslanmaz çelik sanırsam.
Arkadaşlarım sesimin çok güzel geldiğini ve sesimin değiştiğini söylüyordu, ben de test ettim ve gerçekten iyi bir mikrofonu var.
Tek eleştireceğim nokta budur. Kablo örgü değil, plastik. Ama dönüştürücü kablosu örgülü. Ucu altın kaplı merak etmeyin.
Bass'ları test etme fırsatım çok olmadı ama şarkı dinledim, gayet güzel bir ses kalitesi mevcut.
Oyun oynamadım hiç şuana kadar.