Asus TUF H3 Geldi! Sorularınızı Alabilirim.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
30,759
Bütçe
350
Arkadaşlar merhaba, dün gece geldi kulaklık. Haliyle de birazcık kullanma fırsatım oldu. Sormak istediğiniz sorular varsa alabilirim.

malzeme kalitesi nasıl ? mikrofon testi nasıl oyunlarda nasıl bir ses alıyosun

1)rahat mı? Kulaklık neyden yapılmış
2) Mikrofonu nasıl?
3)Kablo örgü mü? Ucu altın kaplı mı?
4) Bas-Tiz nasıl?
5)Oyunlardaki performansı nasıl?

1)rahat mı? Kulaklık neyden yapılmış
Hocam şöyle diyebilirim, kulaklık sağlamlık hissi veriyor gerçekten size, kulaklık boyu ayarlama yeri paslanmaz çelik sanırsam.
2) Mikrofonu nasıl?
Arkadaşlarım sesimin çok güzel geldiğini ve sesimin değiştiğini söylüyordu, ben de test ettim ve gerçekten iyi bir mikrofonu var.
3)Kablo örgü mü? Ucu altın kaplı mı?
Tek eleştireceğim nokta budur. Kablo örgü değil, plastik. Ama dönüştürücü kablosu örgülü. Ucu altın kaplı merak etmeyin.
4) Bas-Tiz nasıl?
Bass'ları test etme fırsatım çok olmadı ama şarkı dinledim, gayet güzel bir ses kalitesi mevcut.
5)Oyunlardaki performansı nasıl?
Oyun oynamadım hiç şuana kadar.

Hocam şöyle diyebilirim, kulaklık sağlamlık hissi veriyor gerçekten size, kulaklık boyu ayarlama yeri paslanmaz çelik sanırsam.

Arkadaşlarım sesimin çok güzel geldiğini ve sesimin değiştiğini söylüyordu, ben de test ettim ve gerçekten iyi bir mikrofonu var.

Tek eleştireceğim nokta budur. Kablo örgü değil, plastik. Ama dönüştürücü kablosu örgülü. Ucu altın kaplı merak etmeyin.

Bass'ları test etme fırsatım çok olmadı ama şarkı dinledim, gayet güzel bir ses kalitesi mevcut.

Oyunlarda da iyiyse drop plus yerine alınabilir bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim de hoşuma gidiyordu fotoğraflarda.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim de hoşuma gidiyordu fotoğraflarda.
FPS oyunu oynamadığım için bilgim yok ama 7.1 özelliği var diye biliyorum.

Sence fiyatını hak ediyor mu?

mik çıkıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,497
Üyeler
186,072
Son üye
Rahsam
Geri