PNSHER
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 425
- Bütçe
- 2800
Bu klavye alınır mı yoksa başka önerebileceğiniz türkçe q klavye var mı?
Boyut olarak tam boy veya tkl olabilir daha küçük istemiyorum
Son düzenleme:
Onu biliyorum da noktalama işaretlerinin yerleri değişiyor ondan pek alışamadımiyzico kampanyalarıyla 2.5k civarına düşüyor parolapara 400tl cashback ile daha uyguna gelir
![]()
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde Türkçe q yazmışsın sadece keycapte ğüşiöç gibi harfler yazmıyor windows Türkçe q olduğu için oraya bastığında Türkçe harfler çıkar
attığın klavye de Türkçe q değilOnu biliyorum da noktalama işaretlerinin yerleri değişiyor ondan pek alışamadım
fotoğraflarında Türkçe q olarak gözükmüyor ne kaybedersin hotswap özelliği olmaz kablosuz 8000 mah gibi bir bataryaya sahip bir klavyeniz olmazBaşlığa ve özelliklere türkçe q yazmışlar. Attığınız yerine bunu alsam ne kaybederim?
Türkçe keycap bulabilirmiyim hocam attığınız klavyeye takmak için?fotoğraflarında Türkçe q olarak gözükmüyor ne kaybedersin hotswap özelliği olmaz kablosuz 8000 mah gibi bir bataryaya sahip bir klavyeniz olmaz
Alıntıyı görüntüle
Bulabilirsin de gereksiz pahalılarTürkçe keycap bulabilirmiyim hocam attığınız klavyeye takmak için?