Neler Yeni

Asus Tuf Leptop Önerisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ÇağkanKaplan
Arkadaşlar Link Bırakıcam Fiyatı 17 Bin TL Kredi Kartı Halinde Taksit Şekilde Düşünüyorum 12 Ay Olmak Üzere Özellik Bakımından Olsun Fiyat Performans Olarak Olsun Daha İyisi Varsa Yardımcı Olursanız Sevinirim Ama Dediğim Gibi Kredi Kartı Taksitli Halinde Alıcam. Not Oynanılcak Oyunlar LOL Ve TFT internette Rahat Dolaşsın Kasmasın Yeterli

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,666
İsim
Kgn
Arkadaşlar Link Bırakıcam Fiyatı 17 Bin TL Kredi Kartı Halinde Taksit Şekilde Düşünüyorum 12 Ay Olmak Üzere Özellik Bakımından Olsun Fiyat Performans Olarak Olsun Daha İyisi Varsa Yardımcı Olursanız Sevinirim Ama Dediğim Gibi Kredi Kartı Taksitli Halinde Alıcam. Not Oynanılcak Oyunlar LOL Ve TFT internette Rahat Dolaşsın Kasmasın Yeterli

Bu sanırım biraz daha iyi olabilir.
Eğer ki Asus tuf alacaksanız

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ÇağkanKaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu sanırım biraz daha iyi olabilir.
Eğer ki Asus tuf alacaksanız
Tuf olması önemli değil fiyat performans Bildiğiniz 15 17 arası en iyi bulduğunuz link bumu alıp sonrası bunu alsaydım diyip pişman olmak istemiyorum Oynanılcak oyunları yazdım Zattn fazlasıyla yeter Die düşünüyorum fakat almışken deysin istiyorum güzel indirimler oluyor Yardımcı Olursanız Sevinirim

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,666
İsim
Kgn
Tuf olması önemli değil fiyat performans Bildiğiniz 15 17 arası en iyi bulduğunuz link bumu alıp sonrası bunu alsaydım diyip pişman olmak istemiyorum Oynanılcak oyunları yazdım Zattn fazlasıyla yeter Die düşünüyorum fakat almışken deysin istiyorum güzel indirimler oluyor Yardımcı Olursanız Sevinirim

Bu laptopu buldum rtx3050 45w olabilir veya 60w
Laptop arşivinden kontrol edebilirsiniz varsa.

İşlemcisi U serisi ona da dikkat edin.

Şahsen ekonomi kötü, laptop fiyatları saçma derecede fazla.
Yine bu laptopların videoları vardır illa ki onlara da bakabilirsiniz.

Temizinden 2.el bulabilirseniz o da olabilir ama taksitte yaptıracaksanız filan 2050 bu fiyata kötü de olsa alınabilecek iyi bir karar olabilir bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Techno08 hocam da bilgilidir. Müsaitse o da yardımcı olabilir size :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ÇağkanKaplan

Bu laptopu buldum rtx3050 45w olabilir veya 60w
Laptop arşivinden kontrol edebilirsiniz varsa.

İşlemcisi U serisi ona da dikkat edin.

Şahsen ekonomi kötü, laptop fiyatları saçma derecede fazla.
Yine bu laptopların videoları vardır illa ki onlara da bakabilirsiniz.

Temizinden 2.el bulabilirseniz o da olabilir ama taksitte yaptıracaksanız filan 2050 bu fiyata kötü de olsa alınabilecek iyi bir karar olabilir bence.

@Techno08 hocam da bilgilidir. Müsaitse o da yardımcı olabilir size :)
Daha önce ryzen Kullanmadım sürekli intel, Marka Olarakta ise Asus Rog tuf bu şekilde 3050 iyi Gözüküyor Tadmin edici Fakat Tuf Görünce Diğeri Standart Leptop Gibi Geldi Gözüme Tuf Alsam Üzülücek Gibi Gelmiyor Bana Hem Marka Bakımından Hemde Dediğim Gibi 2 Oyun Oynanılcak Biri TFT Diğeri ise LoL internette Rahat Dolaşılsın Bu Şekilde Yani

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,666
İsim
Kgn
Ek olarak bende de Aynı sistemin Rtx2050 yerine Rtx3050ti olanı var. Şahsen ben gayet memnunum 8 ay filan oldu. Bir tek en son Bios güncellemesinden ötürü küçük bir olay yaşıyorum biraz, desteğe yazsam veya bios güncellesem düzelebilir ama yazmadım.Sıkıntı ise uyku moduna giriyor sonra tekrar açtığımda fan dönmemesi.Sıkıntıyı laptopu yeniden açıp düzeltebiliyorum.

Armoury Cratede eco modu tahminimce mevcuttur. Böylelikle ekran kartını deactive edip sadece işlemci gücüyle kullanabiliyorsunuz(Tabii ki varsa).

Daha önce ryzen Kullanmadım sürekli intel, Marka Olarakta ise Asus Rog tuf bu şekilde 3050 iyi Gözüküyor Tadmin edici Fakat Tuf Görünce Diğeri Standart Leptop Gibi Geldi Gözüme Tuf Alsam Üzülücek Gibi Gelmiyor Bana Hem Marka Bakımından Hemde Dediğim Gibi 2 Oyun Oynanılcak Biri TFT Diğeri ise LoL internette Rahat Dolaşılsın Bu Şekilde Yani
Roglar bildiğim kadarıyla ekran kartları max-p yani en yüksek watt değerli oluyor laptoplarda.

Tuflarda kötü değil dediğim gibi kendi laptopumdan şu anlık memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ÇağkanKaplan
Ek olarak bende de Aynı sistemin Rtx2050 yerine Rtx3050ti olanı var. Şahsen ben gayet memnunum 8 ay filan oldu. Bir tek en son Bios güncellemesinden ötürü küçük bir olay yaşıyorum biraz, desteğe yazsam veya bios güncellesem düzelebilir ama yazmadım.Sıkıntı ise uyku moduna giriyor sonra tekrar açtığımda fan dönmemesi.Sıkıntıyı laptopu yeniden açıp düzeltebiliyorum.

Armoury Cratede eco modu tahminimce mevcuttur. Böylelikle ekran kartını deactive edip sadece işlemci gücüyle kullanabiliyorsunuz(Tabii ki varsa).

Roglar bildiğim kadarıyla ekran kartları max-p yani en yüksek watt değerli oluyor laptoplarda.

Tuflarda kötü değil dediğim gibi kendi laptopumdan şu anlık memnunum.
Bu fiyat Bandında alınır mı diyorsunuz yani hepsi burda da aynı Fiyatta, Benim Söylemek İstediğim Yarın Daha İyi bir şey Görüp Aynı Fiyata Ah be diyesim olmasın die Sizlere Danışmak istedim Alınır Derseniz Sipariş Oluşturucam 🙂

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,666
İsim
Kgn
Bu fiyat Bandında alınır mı diyorsunuz yani hepsi burda da aynı Fiyatta, Benim Söylemek İstediğim Yarın Daha İyi bir şey Görüp Aynı Fiyata Ah be diyesim olmasın die Sizlere Danışmak istedim Alınır Derseniz Sipariş Oluşturucam 🙂
Benim görüşüm alınır. Durum zaten belli kötü zamanlardayız daha da kötüsü gelecek gözüküyor. Daha kötü zamanda daha fazla olur fiyatı.

'Ah be ' olabilir belki ama yine de aldınız diye rahat ta olabilirsiniz. Biraz bekleyin belki 3050 fiyatları düşer desem yalan olur. O sırada 2050 de kaçar.

Ben almadan önce 2 tane güzelim laptopu kaçırdım sağ olsunlar. Artıkta Tr de mevcut değil. Onlardan birini alamadım diye biraz ah be diyorum ama yine 3050ti mda yetiyor ama diğerleri daha iyi bile olsa sonunda bir laptopum oldu düşüncesi de var.

Tabii ki benim dışımda başkalarına da danışın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,454
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom