Çok teşekkür ederim cevap için. Umarım bana da seninki gibi sorunsuz gelir.çok memnunum far cry 5 max 82 derece görüyor
sorunlu geleceğini sanmıyorum nereden alacaksın ben gittigidiyor teknoryadan almıştım geçenlerde indirime girmiştim hepsiburada da 8000₺ di yanlış hatırlamıyorsamÇok teşekkür ederim cevap için. Umarım bana da seninki gibi sorunsuz gelir.
En son attığın modeli alacağım aynı siteden. (Direkt paylaştığın linkten)sorunlu geleceğini sanmıyorum nereden alacaksın ben gittigidiyor teknoryadan almıştım geçenlerde indirime girmiştim hepsiburada da 8000₺ di yanlış hatırlamıyorsam
bir bakayım daha ucuzu vardır belkiEn son attığın modeli alacağım aynı siteden. (Direkt paylaştığın linkten)
bir bakayım daha ucuzu vardır belki
En son attığın modeli alacağım aynı siteden. (Direkt paylaştığın linkten)
Klavye ve mikrofon kalitesi nasıl ? Ekran parlaklığının az olduğu yazıyor forumlarda.
parlaklık bana da bir tık az geldi çok da fark edilmiyor ama ışık açıkken parlaklık bir tık az geliyor harici bir klavye kullanıyorum fakat o gelmeden önce kullanıyordum gayet güzel bir hissiyatı var renkleri sadece kırmızı oluyor mikrofon da aynı şekilde kulaklık gelmeden önce kullandım dip ses gelmiyor tuşlara bassan bile duyulmuyor ama biraz yakınlaşman gerekKlavye ve mikrofon kalitesi nasıl ? Ekran parlaklığının az olduğu yazıyor forumlarda.
Tamamdır sağ ol.parlaklık bana da bir tık az geldi çok da fark edilmiyor ama ışık açıkken parlaklık bir tık az geliyor harici bir klavye kullanıyorum fakat o gelmeden önce kullanıyordum gayet güzel bir hissiyatı var renkleri sadece kırmızı oluyor mikrofon da aynı şekilde kulaklık gelmeden önce kullandım dip ses gelmiyor tuşlara bassan bile duyulmuyor ama biraz yakınlaşman gerek
Nitro 5 aldım 2 gün oldu geleli bulaşma boşver. Çok öneren oldu ryzenli olan varsa ryzen olanı al. İntel olanı alma pes 2021de bile 90 derece oluyor cihaz. Duyumlara inanma kullananlardan yorum al onların dediklerini dikkate alAnketlerdeki notebook ların linkleri aşağıdadır.
hangisi daha fazla ısınır vs önemli
eski konu ryzen 5 4600h aldım 90 dereceyi görmedi hiçNitro 5 aldım 2 gün oldu geleli bulaşma boşver. Çok öneren oldu ryzenli olan varsa ryzen olanı al. İntel olanı alma pes 2021de bile 90 derece oluyor cihaz. Duyumlara inanma kullananlardan yorum al onların dediklerini dikkate al
Hayırlı olsun eskiymiş evet yeni gördümeski konu ryzen 5 4600h aldım 90 dereceyi görmedi hiç