Neler Yeni

🔥İndirim ASUS TUF QHD ve WQHD Monitörlerde indirim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Hepsinin 525 TL Cashbacki var.

Birde Asus ürününü anlat kampanyasınada katılabilirsiniz.

Özellikle VG27AQ1A modelinin fiyatı uygun.

w.mert

80+
alınır hocam. para olsa alırık:(

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
VG27AQZ'yi 5275 TL gibi bir şeye satıyorlardı. Sonra 7 bine çektiler sonra tekrar şu andaki fiyatı olan 5379'a getirdiler.

Her yeri oynaması bakımından güzel bir model. Sanıyorum ki VG27AQ'nun Z'yi ekleyerek kullanıcılara haber vermeden 2022 üretimi gibi bir şey. Reddit'te öyle yazanlar vardı. Rtings'de VG27AQ'nun incelemesi var VG27AQZ'nin yok.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VG27AQZ'yi 5275 TL gibi bir şeye satıyorlardı. Sonra 7 bine çektiler sonra tekrar şu andaki fiyatı olan 5379'a getirdiler.

Her yeri oynaması bakımından güzel bir model. Sanıyorum ki VG27AQ'nun Z'yi ekleyerek kullanıcılara haber vermeden 2022 üretimi gibi bir şey. Reddit'te öyle yazanlar vardı. Rtings'de VG27AQ'nun incelemesi var VG27AQZ'nin yok.
Sitelerine baktım, TÜM özellikleri aynı. Tek farkları VG27AQ'nün yanında HDMI kablosu gelirken bu modelde gelmiyor saçmalığa bak :D

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Sitelerine baktım, TÜM özellikleri aynı. Tek farkları VG27AQ'nün yanında HDMI kablosu gelirken bu modelde gelmiyor saçmalığa bak :D

Ben de bakmıştım aynı özelliklerdi evet :). O nedenle VG27AQZ'yi beğenenler, VG27AQ'nun incelemelerini izleyebilir. VG27AQ 2019 üretimi olduğundan yerli ve yabancı youtuber'ın incelemesi var. VG27AQZ'nin aşağı yukarı, pivot, sağ, sol ergonomisi çok iyi. Her yere döndürebiliyorsunuz. Bir daha monitor arm/mount almanıza gerek kalmaz.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
indirim güzel de satıcı firma Amazon olmadıkça monitörlere yonelemiyorum. Ölü piksele iade yok değişim yok illa garantiye gönder diyorlar. İnsallah aksam prime indirimine bir monitör gelir

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
indirim güzel de satıcı firma Amazon olmadıkça monitörlere yonelemiyorum. Ölü piksele iade yok değişim yok illa garantiye gönder diyorlar. İnsallah aksam prime indirimine bir monitör gelir
Siteyi aradim olu piksel veya bi sorun olursa iade alacaklarini soylediler. Ilgili bir musteri destegi var . onceden de kasa aldigim iciin sorun cikmadi oneririm

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
Siteyi aradim olu piksel veya bi sorun olursa iade alacaklarini soylediler. Ilgili bir musteri destegi var . onceden de kasa aldigim iciin sorun cikmadi oneririm
Şuan amazon indirimleri var begenmediğim olursa siteyi arayıp ona göre almayı düşünebilirim teşekkürler.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Ben riske girip burdan aldım. Sıkıntı çıkmadı, ne ışık sızması, ne ölü piksel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,881
Üyeler
163,734
Son üye
huseyndemrdag
Top Bottom