Neler Yeni

Asus tuf rtx 3060 oc 12gb coil whine problemi

Onur052

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur
Arkadaşlar 1 hafta olmadı alalı ama bu şekilde bi ses geliyo aldığım firmayla görüştüm Asusa gönderim sağlarız fakat süreç uzayabilir diyor kendiniz gönderim sağlayabilirsiniz şeklinde dönüş aldım.
Ne yapmalıyım tavsiyede bulunacak varmı acaba.
Üründeki problemi ekliyorum.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
1 hafta bile olmamışsa iade edebilirsin bildiğim kadarıyla sonuçta sorunlu ürün. garantiyle uğraşmak istemiyorsan iade konusunda diret.
garantiye de göndereceksen garanti kağıdında numaraları var ara sana kargo numarası verecekler onunla ücretsiz göndrebilirsin

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
1 hafta bile olmamışsa iade edebilirsin bildiğim kadarıyla sonuçta sorunlu ürün. garantiyle uğraşmak istemiyorsan iade konusunda diret.
garantiye de göndereceksen garanti kağıdında numaraları var ara sana kargo numarası verecekler onunla ücretsiz göndrebilirsin
Coil whine sorun sayılmıyor fakat arkadaşın 1 hafta olduğu için iade etmesi mantıklı

Onur052

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır toplu sistem aldım tek parça olsa iade olabilirde ne biliyim ya

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Ben kullanıyorum sadece oyunlarda bekleme ekranında Fps yükseldiğinde kulağıma geliyor onun dışında sorun teşkil etmiyor bence eğer sürekli bu ses duyulmuyorsa tabii...

Onur052

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten yük bindiğinde cikariyo aradabi cikarmiyo kafasına göre takiliyo ekran kartı valla sanırım gondermekle falan ugrasmicam garantisi var zaten baktım çok sorun yaratiyo yollarım garantiye

razor8587

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes akan
Zaten yük bindiğinde cikariyo aradabi cikarmiyo kafasına göre takiliyo ekran kartı valla sanırım gondermekle falan ugrasmicam garantisi var zaten baktım çok sorun yaratiyo yollarım garantiye
ah be güzel kardeşim.bende aynı sorundan muzdaribim amazondan bu ay basında aynı kartı aldım 5 gün sonra basladı bu sorun.günlerce arastırdım ama ne bi çözümü ne baska birseyi yok mecbur kullanıcaz benimde iade hakkım var ama yeni kart alsam ondada olmıcanın bi garantisi yok.hadi olmadı diyelim bu sefer 3 ay sonra sorun olursa ve daha yüksek sesli olanı olursa diye riske girmekte istemedim.kulaklığı takıp düşünmemeye karar verdim malesefki.hiçç kafana takma kasan müsade ediyorsa yalıtım malıtım bişeyler yap duymamazlıktan gel :)

Top Bottom