Ekran kartı elimde ama kasa daha elime geçmedi test etme fırsatım olmadıIsınıyor diyorlar bir sorun yaratmaz. Kullanımınız sırasındaki sıcaklık değerleri nedir?
Ne kadar daha fazla mesela 80-90 mi yoksa 100+ miDiğer kartlara göre daha fazla ısınıyor sadece.
Kasanız geldiği zaman sıcaklık değerlerine bakarsınız ve ona göre bir tavsiye istersiniz. Bence böyle yapmanız daha iyi olur.Ekran kartı elimde ama kasa daha elime geçmedi test etme fırsatım olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar daha fazla mesela 80-90 mi yoksa 100+ mi
Peki teşekkürler , ama şey düşündüm acaba hiç kullanmadan 0 olarak satıp Sapphire falan mı alsamKasanız geldiği zaman sıcaklık değerlerine bakarsınız ve ona göre bir tavsiye istersiniz. Bence böyle yapmanız daha iyi olur.
O şekilde de yapabilirsiniz. Ama TUF 5700xt yenilendi diye biliyorum. Belki elinizdeki kart da yenilenmiş seridendir ve sıkıntı çıkartmaz.Peki teşekkürler , ama şey düşündüm acaba hiç kullanmadan 0 olarak satıp Sapphire falan mı alsam
Hayır eskisiO şekilde de yapabilirsiniz. Ama TUF 5700xt yenilendi diye biliyorum. Belki elinizdeki kart da yenilenmiş seridendir ve sıkıntı çıkartmaz.
kasanızın da sıcaklık değerine etki edeceğini unutmayın kasanızda önemliPeki teşekkürler , ama şey düşündüm acaba hiç kullanmadan 0 olarak satıp Sapphire falan mı alsam
Thermaltake v200 , kısacasi itopyadan eastergamers 2 yi aldım sanırım adı artık streamer oldukasanızın da sıcaklık değerine etki edeceğini unutmayın kasanızda önemli
O zaman iade etmeniz bence daha iyi olur.Hayır eskisi
Hazır kasaydıHocam tabi ki sorgulamak haddime değil ama izninle bir şey sormak istiyorum. O kadar model arasından neden yüksek fiyatlı Asus ve neden TUF?