Neler Yeni

Öneri Asus Tuf ve Acer Nitro 5

Flash16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Tağman
Yakın zamanda aşağıdaki modellerden birini almayı düşünüyorum. Oyun amaçlı olduğu için işlemci muhtemelen işimi görecektir. Ama aldığım bilgisayarı 5-6 yıl sorunsuz olarak kullanmak istiyorum . O yüzden soğutmasına da önem veriyorum. Bazı kullanıcılar asustan şikayetçi bazıları acerdan. Siz hangisini önerirsiniz veya kullanan varsa cpu gpu sıcaklık değerleri hakkında bilgilendirebilir mi ? ( 9500- 10000tl civarı bütçe ile önerdiğiniz başka model varsa gönderebilirsiniz)

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,888
İsim
Barış Karalı
Ben olsam asusu alırım. Asusun ramını 16 yapma imkanın da varsa çok iyi olur.

Flash16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Tağman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus olanı aldıktan sonra hemen 8 ram eklerim acer olanı da 3-4 hafta içerisinde 16 daha ekleyip 32 yapabilirim. Normalde acer almayı düşünüyordum herkes daha kaliteli demiş ama başka konularda performans sıkıntısı yaşayanlar olmuş. Belki bu sorun single channel ram olmasıyla alakalıdır. O yüzden kullanan birinin yorumunu arıyorum.

Avolay

80+ Gold
Yakın zamanda aşağıdaki modellerden birini almayı düşünüyorum. Oyun amaçlı olduğu için işlemci muhtemelen işimi görecektir. Ama aldığım bilgisayarı 5-6 yıl sorunsuz olarak kullanmak istiyorum . O yüzden soğutmasına da önem veriyorum. Bazı kullanıcılar asustan şikayetçi bazıları acerdan. Siz hangisini önerirsiniz veya kullanan varsa cpu gpu sıcaklık değerleri hakkında bilgilendirebilir mi ? ( 9500- 10000tl civarı bütçe ile önerdiğiniz başka model varsa gönderebilirsiniz)

Asus TUF Gaming F15 FX506LU-HN225 Intel Core i510300H 8GB Fiyatı (hepsiburada.com) Bu modeli alıp extra 8gb ram takabilirsin.
Öbür modeldeki 1TB HDD 256GB SSD :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,636
Üyeler
159,648
Son üye
barisaksakall
Top Bottom