Neler Yeni

Asus Tuf VG249Q1A hoparlörden ses gelmiyor

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
Bugün sabah VG249Q1A model monitörümü teslim aldım ve işten geldikten sonra kurulumunu yaptım, ve öğrendim ki ekranın sağ alt kısmında nur topu gibi bir ölü pikselimiz varmış :). Neyse sorun etmedim çoğalmadığı sürece, sonra hoparlörü deneyeyim dedim fakat hoparlörden ses gelmedi. Bu hoparlörün bir ayarı var mı yoksa bana ayıplı mal mı yollamışlar?

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Hepsiburada/Vizyon Bilgisayar'dan mı aldınız? Bu monitör benim de listemde bakalım firmanın tutumu nasıl olacak?

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada/Vizyon Bilgisayar'dan mı aldınız? Bu monitör benim de listemde bakalım firmanın tutumu nasıl olacak?
Evet, Vizyon Bilgisayar'dan aldım. Ekran kartının driver'ını güncelledim şimdi monitör birden ses verdi ama ölü piksel için ne yapabilirim hiç bilmiyorum.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Evet, Vizyon Bilgisayar'dan aldım. Ekran kartının driver'ını güncelledim şimdi monitör birden ses verdi ama ölü piksel için ne yapabilirim hiç bilmiyorum.

İade edin, stokları hala var. Yenisini göndersinler. Bununla beraber renkler ve ışık sızması nasıl 4 köşeden karanlık sahnelerde falan belirgin bir ışık sızması var mı?

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade edin, stokları hala var. Yenisini göndersinler. Bununla beraber renkler ve ışık sızması nasıl 4 köşeden karanlık sahnelerde falan belirgin bir ışık sızması var mı?
Işık sızması gördüğüm kadarıyla yok, ghosting testi yaptım onda da sorun yok. Şuan için sadece 1 adet ölü piksel mevcut :)

Top Bottom