Ordaki ayarlarda bulamadım hangi modda bir fikrim varmıVarsa eğer akasındaki joystickten dene.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görüntü ayarları-gelişmiş görüntü ayarlarına tıkla oradan da değiştirilebiliyor.
Burada yok mu ?Ordaki ayarlarda bulamadım hangi modda bir fikrim varmı
Reis resmini attım sonda 144 varHocam aynı monitöre sahibim öncelikle şöyle söyleyeyim.
Masaüstü sağ tık / Görüntü Ayarları / En aşşağıda gelişmiş görüntü ayarları / Yenileme hızı / ordan en yükseği seç olmazsa ekran kartı driverlarını güncelle genellikle bundan dolayı oluyor
O zaman pek bir bilgim yok maalesef.Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis resmini attım sonda 144 var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartım rx460 birazdan güncellemeleri tekrar yapacağım
Biraz araştırdım yabancı biri rx460 a 240 hz takmış vr uzun süre kullanmış bence başka bir sorun varHocam sen yine de driver'ları kontrol et çünkü bildiğim kadarıyla rx460 eski bir kart ve 144'e kadar destekliyor diye biliyorum
Bilemiyorum hocam hiç olmazsa nvida ekran kartı driveri yükle öyle dene ya monitörün hız aşırtma skorunu açBiraz araştırdım yabancı biri rx460 a 240 hz takmış vr uzun süre kullanmış bence başka bir sorun var
monitörün arkasındaki tuştan ayarlardan overclock açtınız mı hocam?Selam dostlar momitör 165 hz dp ile bağlı ama 144 hz gözüküyor sadece nasıl 165 yapabilirim yardım için teşekkürler.